שאלה

OutOfControl

New member
לקריה דחפו אותך?

בכל מקרה, יש מסלולים, ויש מסלולים. מסלולים שלא מפרטים עליהם ("מסלול מחשבים", מי שזימנה אותך בעצמה לא נראה לי יודעת מה המסלול) הם בדרך כלל מסלולים קטנים עד מאוד, ומי שממין לשם עושה את אשר עולה בראשו, לרבות זימונים בזמנים משונים, וגם מקומות משונים (לא שמעו שם על מלון טל???? הרבה יותר נחמד לעבור ראיון בבית מלון...)

test123

New member
שאלה

זימנה אותך לראיון אחת שהשם שלה מתחיל בק´ ? ולפני הראיון עברת ראיון טלפוני ? אם כן - המסלול או המיון לפחות, מוכרים לי - צור קשר.

ofirgaon

New member
ק´ לא קשורה למסלול זה או אחר...

היא מזמינה להרבה דברים.

test123

New member
ק´

יצא לי לראות שכל מי שזומן למסלול הספציפי הזה או לדומיו זומן על ידי ק. לעומת מסלול אחר שאני מתמין אליו למשל... יתרה מזאת - תמיד כהתקשרתי לשאול על מועמדותי למסלול או כל דבר אחר בקשר למסלול - כמעט תמיד או ששמעתי צעקות רקע לעבר ק או שכמה פעמים נאמר לי במפורש: תתקשר ביום כזה וכזה ותבקש את ק אני דיי משוכנע שהמסלולים שהיא אחראית על המיון להם ביחידת האיתור, יש מכנה משותף מסויים - ככה לפחות הבנתי ושמעתי מאחרים. ד"א: יש סיבה שאני כותב ק ולא את שמה ?

OutOfControl

New member
טוב לדעת שהשם של קארין מסווג...

היא מזמנת להרבה מסלולים, לרבות אח"ם. אלא שבזה בערך מתמצא התפקיד שלה (זימון אנשים). לגבי אופי המסלולים, היא אמורה להיות חיילת של ציפי, שאמורה להיות אחראית על "כל המסלולים הטכנולוגיים בחמ"ן" (זאת לפי דבריה...)

test123

New member
תראה...

אני עדין חושב שיש מכנה משותף למסלולים שקארין מתעסקת בהם. את השם ציפי - שמעתי כשהתמיינתי בשלבים הראשונים של שחקים. איך אתה מסביר את העובדה , שכל שאלה בנושא המסלול שאני מתמיין אליו , יכלתי לזכות לתשובה רק מקארין ? או..כשהייתי בראיון והמראינים דיברו איתי על יחידת האיתור והעלתי בפניהם איזשהיא בעיה - באיתור לא ידעו לענות לי באיזה שעה מתקיים הראיון שלי למסלול הזה... אז אחד המראינים אמר לאחר - שצריך לפנות לקארין בנושא.... ברור שהשם שלה לא מסווג, אבל לא חשבתי לנכון לכתוב אותו בפורום.

OutOfControl

New member
היא אחראית על פרטים טכניים

כמו יתר יחידת האיתור (זימונים, תאריכי גיוס, וכו´) מה הסיפור שבמקרה מסויים היית צריך לפנות ספיציפית לקארין אני לא ממש יודע, בכל מקרה, אני לא מבין מה ניסית לאמור בזה. ולגבי ציפי, היא המפקד של קארין...

test123

New member
כל מה שניסיתי לומר ...

כל מה שניסיתי לומר זה לשאול את הבחור אם את הזימון הטלפוני לראיון לתפקיד מחשבים בחמן הוא קיבל על ידי אחת שקוראים לה קארין והאם הוא עבר גם ראיון טלפוני לפני זה... במידה ושני התנאים האלה מתקיימים -יכלתי להסיק שסביר להניח שהוא ממוין למסלול אליו אני מתמין..זה הכל...

אס2

New member
הרגע חזרתי

מסלול מחשבים ביחידת האיתור, לא מסווג, שידרוג ותחזוקת מאגר הנתונים של היחידה.

termit

New member
לשחקים יש מחזור מיונים אחד...

הם מוותרים ביודעין על שכבת גיל מסוימת וקטנה.

למעלה