אפשר גם ציור בסגנון אחר.... של צייר צרפתי עלום שם. ברנדה
ב ב ר נ ד ה New member 19/6/02 #23 או ציור של נסיכת הפורום.... האמת היא שנסיכות הפורום שלנו הרבה יותר יפות. ברנדה
מ מלאה בקסם New member 19/6/02 #26 שאלה בתשובה נכון שאני משתתפת סמויה קוראת ולא תמיד מגיבה אבל נשאלת השאלה למה באוניברסיטה שמאכלסת בעיקר צעירים מה איתנו, השמנות הבוגרות יותר??????
שאלה בתשובה נכון שאני משתתפת סמויה קוראת ולא תמיד מגיבה אבל נשאלת השאלה למה באוניברסיטה שמאכלסת בעיקר צעירים מה איתנו, השמנות הבוגרות יותר??????
ע עופר 123 New member 19/6/02 #27 אין שום בעיה..... היום בערב אני אעלה את כל שלוש המודעות המתוקנות, וכל אחת ואחד מוזמנים לתלות שלט שכזה במקום העבודה, למשל. אין לי שום כלום נגד בחורות מבוגרות (האמת שממש להיפך ), אבל לא ממש יוצא לי לראות אותן במאסה כמו שאני רואה אנשים באוני´... עופר
אין שום בעיה..... היום בערב אני אעלה את כל שלוש המודעות המתוקנות, וכל אחת ואחד מוזמנים לתלות שלט שכזה במקום העבודה, למשל. אין לי שום כלום נגד בחורות מבוגרות (האמת שממש להיפך ), אבל לא ממש יוצא לי לראות אותן במאסה כמו שאני רואה אנשים באוני´... עופר
G gal33 New member 19/6/02 #29 היום באונ´ יש כבר יותר מבוגרים, חוץ מזה יש תלמידי תואר שני, דוקטורנטים וכו´.
ג גילה37 New member 19/6/02 #24 רק לחשוב שהפרסום של הפורום יהיה תלוי בלוח המודעות של..... מרגש ממש . תודה לך על גאות היחידה אוהבת גילה
רק לחשוב שהפרסום של הפורום יהיה תלוי בלוח המודעות של..... מרגש ממש . תודה לך על גאות היחידה אוהבת גילה