שאלה............

עופר 123

New member
שאלה............

חשבתי לתלות שניים-שלושה דפים כאלו (הקובץ המצורף) באוניברסיטה. נראה לכן/ם בסיידר? עייף נורא, שלכן/ם, עופר

מדליק ../images/Emo117.gif

רק חשוב לשים את המודעה במקום מרכזי כך שלא תתלש ותעלם תוך יום

sherry 30

New member
עופר יקירי ....../images/Emo45.gif

בהחלט כן ... אהבתי ....
יש כמה בשבילי כדי לתלות גם .....
בלי שום קשר אני לא מפסיקה ליחצ"ן את הפורום שלנו בכל מקום שאלך ... וכמה כרזות כאלו רק יוסיפו ... אוהבת ... ועייפה גם.... שרי

זה טוב אבל יש בעיה...

"ולגברים האוהבים אותן......." נשמע כמו הזמנה לגברים בלבד... אתה צריך לרשום משהו...שיעניין אותם לבוא.....ולהצטרף גם נשים וגם גברים זה נשמע כמו פרסומת לנערות ליווי שמנות ויפות..... חסר משהו...למרות שהעיצוב........חבל"ז מזמז
מקסימוששששששששש

עופר 123

New member
טוב.........

סוכנות ליווי של שמנות ויפות? ימות משיח עלי אדמה.... אני אנסה לחשוב על משהו במהלך היום, אבל מחר אני חייב לתלות את זה !! יש בדיוק עוד יומיים לסמסטר... את מוזמנת לעזור לי במאמצי הקופירייטינג.... רץ להספיק לשיעור, עופר

ס י ג ל י

New member
עופר...

אם אפשר בחורה עם בגדים זה יהיה יותר נחמד... זו דעתי בכל אופן.. בקשר למה שכתוב?????נישמע אחלה ומגניב. רק תיקח בחשבון שאם אתה משאיר את התמונה הזו ייכנסו לכאן כל הסוטים למינייהם. יום ניפלא לכולם

עופר 123

New member
על סוטים ואומנות......

סוטים נכנסים לכאן בלי שום קשר לתמונות עירום. לא היו חסרים לנו כאן אנשים שעשו צרות, או ששלחו מסרי זימה לבנות הפורום. מלבד זאת, התמונה הזו משדרת את ה-מסר של הפורום - גם שמנה, גם יפה, גם מופיעה באמנות במקום דוגמנית רזה. חוץ מזה, כבר הסכמנו שפרננדו בוטרו עושה רק טוב לפורום שלנו....

gal33

New member
ובכל זאת, לדעתי גם עדיף אשה לבושה

כדי להימנע מהבושה... לרובנס ובוטיצ´לי למשל יש תמונות יותר מחמיאות לנשים מבוטרו. חוץ מזה, ממש אחלה כרזה. מעוצבת על הכיפק. קצרה ולענין. קליטה! גל

עופר 123

New member
בוטיצלי או רובנס?

הנה בוטיצלי, ובהודעה הבאה רובנס. (למרות שאני עדיין מעדיף את בוטרו)

gal33

New member
מה עם ונוס מלידתה של ונוס, או

הנימפות המדהימות של בוטיבון. סגנון הציור שלהם יותר מחמיא לדעתי לגוף האשה. יש יותר רכות במשיכות המכחול, מה שמציג את גוף האשה כיותר סקסי ונשי. אבל עופר, טרחת מספיק. זה מספיק מוצלח as is. גל

עופר 123

New member
והנה בוטיבון.......

אבל שוב, כולם משתמשים בנשים מלאות בלבד, ולא כמו בוטרו שהולך עד הסוף. נו, שוין, לבחירתכן/ם... עופר

עופר 123

New member
והנה רובנס.......

ושוב, למרות שבוטרו הרבה יותר אמיתי, הרבה יותר עכשווי ואומר בציור הזה הרבה דברים שיותר מדי אנשים מפחדים מהם, ומנגד, מפחדים להעריץ אותם. במצב רוח אומנותי,
עופר

ע ו פ ר .....

בוקר טוף עופר!!! כרגיל, אתה מפתיע ובגדול. מקסיםםםםםםםםםםםםם, אשמח לקבל עותקים. דובונבונית

זה מעולה!!!../images/Emo39.gif

אהבתי מאוד זה נפלא... הייתי שמה את זה בדף הבית של תפוז! עופר רק צריך להיזהר שלא יהיה כאן יותר מדי אקשן בפורום חלילה...

עופר 123

New member
ורגע - רגע - רגע !!!!

לא לפרסם את העיצוב הזה כי........ טעיתי בכתובת, fourms במקום forums. יתוקן במהרה

NaughtyBoy

New member
לדעתי הבחורה בתמונה...

לא מספיק יפה בשביל ליחצן את הפורום (למרות שלא רואים את הפנים), יש בחורות מלאות הרבה יותר יפות (עובדה לכן תמצאו בגלריה של הפורום) אבל זאת רק דעתי.

קסם בת 36

New member
עופריקו

אומנם לצערי אין לי סורק להעביר את התמונה אבל גם ללוסיאן פרויד יש תמונה מדהימה לדעתי. זו תמונה של העובדת הסוציאלית שלו התמונה נקראת לוסי וכמו שלוסיאן פרויד ידע יש שם הרבה נוכחות ואישיות ואגב מה לגבי תמונת גבר ואישה שמנים? (לא רוצה לסבך אותך גם כך יש לך מספיק על הראש סתם זרקתי רעיון)

sunflowers

New member
עופר, לך על בוטרו, אין כמוהו ../images/Emo45.gif

וסוטים כבר יסוננו מהפורום בהליך טבעי.

ב ר נ ד ה

New member
אני מעדיפה את רובנס....

עופר, כל הכבוד לך על היוזמה ועל ההשקעה...מקסים !!
אני מעדיפה את "ונוס במראה" של רובנס. בתודעת הציבור, רובנס ידוע כצייר שביצירותיו כיכבו נשים שמנות. יתר על כן, על שמו קיים הכינוי "נשים רובנסקיות" שמתאר נשים שמנות.
ברנדה

למעלה