מה שאני אומר זה כזה דבר: הבנאדם רוצה נייד למשחקים בתקציב נמוך. מחשב כזה עונה על הדרישות וזה מה שהוא ביקש. לא צריך ללכת ישר ל-alienware כי בתכלס הוא יכול לסחוב את רוב המשחקים, גם אם לא בהגדרות הגרפיקה המקסימליות.
מסך גדול = משקל גדול (וגם אז אתה מוגבל בגודל המסך, בארץ בעיקרון זה עד 17"). חומרה כבדה = התחממות (לא נעים, בנייח אין בעיה כזאת). אי אפשר לשדרג, עלות תיקונים בשמיים. לשיקולך.
מפרט אם אתה מתעקש: מעבד: T7 ומעלה, זיכרון: 2GB ומעלה (עדיף 3GB) כרטיס מסך: ATI HD2600XT או HD2700 (זה יאפשר לך להריץ דברים חדשים). כל השאר - לשיקולך בהתאם לתקציב שלך. אין הרבה כאלה מחשבים בישראל, כך שלא צריך להיות קשה למצוא אחד כזה. זאפ עומד לרשותך.
|הלינק\http://ati.amd.com/products/mobile.html|סלינק| אני כבר שלושה ימים מטייל הלוך ושוב איתה ועדיין לא מבין מה הולך שם. למה הם לא יכולים לסדר כמה סדרות ולא אלף
הכי למעלה הכי חזק בPCI-EXPRESS לאחר מכן כרטיסי AGP {לא שניראה לי שמשהו ייצר כיום נייד עם כ.מסך AGP}.... ושוב הכי למעלה הכי חזק... הקבוצה הבאה Mobile Integrated Graphics Processors או איך שאנכנו נוהגים לומר בפורום חלק מהציפ-סט. ואז ה.. Mobile Workstation Graphics Processors כרטיסי העבודות הגרפיות כל הFIRE GL בקיצור. דווקא לדעתי הרבה יותר מסודר ממה שהולך בNVIDIA... אגב מה שבאמת בעייתי אצלהם זה שיש לדוגמה RADEON HD 3850 הוא ביכלל לא מופיע למה? כי המאפיינים שלו מופיעים כבר ב3800 אז לא צריך... {וביכלל לAMD יש נטיה לא לעדקן יותר מדי את האתר לגבי תתי דגמים תכנס לשאלות נפוצות/פורום או שלך דוא"ל יגידו לך זה כמו הזה או ההוא +/- הפיצר הזה וההוא. מצד שני אתה ניכנס לסידרה/דגם הרצוי בצד שמאל יש לינק Specifications/מפרט {אם משהו שלא יודע אנגלית יקרא} ויש לך פירוט חבל"ז... החל מ...XXX million transistors on XXnm fabrication process איזה דירקט-איכס ואיזה OPEN-GL הוא תואם... עד איזה GDDR נתמך {להזכירך לפעמים היצרן של המחשב משתמש באחר}. Shader Model... stream processing units... ועוד המון... כל מה שאתה רוצה ולא רוצה לדעת כמעט חחח.
בכל מקרה אאל"ט הם כרגע דיי מלהיבים בעיקר ביגלל האפשרות לRAID 5 מה שנותן לך אפשרות לHDD 1.5TB
אגב אאל"ט הם מעוד בעד ב9800GT של NVIDIA {אני הייתי מעדיף 3800HD של ATI}. אגב משהו שיכול להיות מעניין... Fujitsu Siemens AMILO Pa 3553-004 AMD Turion X2 RM-70 4096MB RAM 320GB HD Windows Vista Home Premium בGB הוא עולה כ680 פאונד שזה בערך 4.3Kש"ח תוסיף תוספות רווחים ושות אם יגיע לארץ ב5Kש"ח~ הייתי שוקל אותו בחיוב. http://pricebomb.co.uk/c-207/p-1133...RAM-320GB-HD-Windows-Vista-Home-Premium/specs