שאלה הנושאים- משתנים בפיגור,שורש היחידה ומבחן גרינג'ר בחומר למבחן באקונומטריקה??
N nir s 23 New member 20/8/08 #1 שאלה הנושאים- משתנים בפיגור,שורש היחידה ומבחן גרינג'ר בחומר למבחן באקונומטריקה??
A anatlevi New member 20/8/08 #3 משתנים בפיגור- בחומר לגבי השאר- אני לא מכירה בכלל את הנושאים האלה...
N nir s 23 New member 20/8/08 #4 בטוחה ב100%? כי אני מסתכל על פתרונות של ז'ק למבחנים קודמים, וכל פעם שיש שאלה על זה יש איקס והוא לא פותר..
בטוחה ב100%? כי אני מסתכל על פתרונות של ז'ק למבחנים קודמים, וכל פעם שיש שאלה על זה יש איקס והוא לא פותר..
A anatlevi New member 20/8/08 #5 לא למדתי אצל ז'ק או שולי וכאלה ולא ראיתי את החומר שלהם אבל אני די בטוחה. חוץ מזה אתה יכול להסתכל במבחן של השנה (מועד א') ולראות.
לא למדתי אצל ז'ק או שולי וכאלה ולא ראיתי את החומר שלהם אבל אני די בטוחה. חוץ מזה אתה יכול להסתכל במבחן של השנה (מועד א') ולראות.