שאלה

daniela51

New member
שאלה

אני בטוחה שאני לא הראשונה שמעלה את זה. מצד אחד זה נשמע לי מאוד הגיוני כל הרעיון הזה של חוק ההמשכות.. מצד שני, אם מישהו עובד בעבודה עם שכר מינימום, עצם העובדה שהוא יחשוב כל הזמן שהוא עשיר יביא אותו לזכות בלוטו? או לחלופין, אם מישהו יכניס לעצמו לראש שהוא אדם רזה, אבל ימשיך לאכול כמו מטורף.. עזבו חוק ההימשכות, ע"פ חוקי הבילוגיה, הוא יעלה במשקל..

ע ו פ ר ה

New member
דניאלה בוקר טוב

חייכת אותי על הבוקר כך שמגיעה לך תודה. הסוד מדבר על יצירת מציאות על ידי מחשבה, אך לרגע לא מבטל את הצורך לעזור למחשבה לצאת לפועל. את צודקת שאם נחשוב רזים ונאכל כמו שמנים נעלה במשקל. לעומת זאת, אפשר לחשוב איך אנחנו רזים וגם איך אנחנו מצליחים לאכול כמו רזים והרווח כפול. באהבה עופרה

וזאת הנקודה

אם נחשוב.... ומה אם לא נחשוב??? הכל בא מאמונה שלך בדבר... הרי אפילו בסרט "בליפ" (אם ראית), הבחורה הסתכלה על תמונות שלה מהאירוע, והחליטה שהיא שמנה או לא יפה, ובא לה ההתקף!! זה נמשך עד שהיא לא נרגעה והצלילות שלה לא חזרה אליה - והכל פתאום בסדר! אז אם את חושבת ומחפשת את זה, תהיי בטוחה שתמצאי! תלוי מה מחפשים חחחח

mili1500

New member
אני לא חושבת שהבנת

אם את תחשבי שהאוכל כן משמין אז לא משנה כמה וכלי את תשמיני ממנו אבל אם קראת את הספר טוב טוב הרי היית אמורה לעבור על הנקודה שאוכל הוא לא הגורם להשמנה אלה מחשבתך היא שגורמת לזה

מה חבל, שבמציאות זה לא עובד ככה ../images/Emo13.gif

אני יודע שזה מה שכתוב בספר "הסוד". אבל בנקודה הזאת, הספר פשוט טועה. ואת לא חייבת להאמין למילה שלי. בספר עצמו כתוב (ובצדק) שחוק המשיכה הוא עקרון שידוע כבר אלפי שנים והיה מוכר לענקי הרוח של ימים עברו. אז אני מזמין אותך לנסות ולברר, מה היה לאישים כמו בודהא, אוגוסטוס הקדוש וחכמי התלמוד לומר על הסוד. יש להניח שתופתעי ממה שתמצאי...

שוב אתה

הנה שוב, אתה זורק פצצה ובורח... ואם אתה כבר כאן, אז תן לי סוג של סימן, ותגיד לי אחת ולתמיד, מה להם היה לומר - אני מבטיח לך שזה מותר. כי אני כאן מוקף בשאלות ובילבולים שאולי באמת הכל צירופי מקרים? כי כל פעם שאני מתחזק באמונתי - ומאמין כי הכל נכון ומציאותי אני קורא את הודעותיך ואופס..! מאבד את דעתי

ע ו פ ר ה

New member
מחייך לתמיד היקר

תראה כמה כוח נתת לו. הוא כתב משהו ואתה איבדת את דעתך....
האמנם? באהבה עופרה

אז אולי זה הזמן לעשות חושבים עם עצמי?

ללכת עם האמת שלי ורק שלי, ובגלל שדעות של אחרים אכן מצליחות להשפיע עלי אעשה סינון וכנס אך ורק להודעות שלך, של גיא ושל קיקונה? ...

ע ו פ ר ה

New member
עכשיו אני מחייכת....

אני ממליצה לך לקרוא את ההודעות, אך לבחון מה מרחיב לך את הלב, מה מכווץ לך את הלב. מן הסתם אתה עובר שלב (כמו כולנו) , שבו אתה לומד מהי האמת שלך ואיך אתה מתנהל איתה. אז אל תבטל מה שאחרים אומרים רק תבדוק אם זה נכון עבורך או לא. באהבה עופרה

הבעיה שלך, זה שאתה מתעקש לחשוב ב"שחור" ו"לבן"

אתה אומר לעצמך שיש רק שתי אפשרויות: או שהסוד עובד בצורה הפשטנית שכתובה בספר, או שהכל חרטא ברטא. אתה לא מתיר שום מקום לתחכום, או לגוונים של אפור. אז פלא שאתה מבולבל? אז יש לך שאלות? סבבה. שאל! תקשיב טוב טוב לתגובות שאתה מקבל, וקח מהן את מה שמתאים לך. אתה לא חייב להסכים עם כל מה שאומרים לך. למשל, אתה חופשי לחשוב שאני סתם קוקו שלא מבין מהחיים שלו, אם אתה רוצה. אני מבטיח לך שלא איעלב. תאמין לי, שיש בעולם מספיק אנשים שחושבים כך, ועוד אחד יותר או פחות זה לא מה שיפריע לי לישון בלילה
ובקשר לשאלה הספציפית ששאלת, לצערי אינני יכול לספק לך את מבוקשך. שאלה בסגנון "מה היה להם לומר" זו פשוט שאלה רחבה מדי.

ע ו פ ר ה

New member
גור הררי חייכת אותי

ואני חשבתי שרק עלי חשבו שאני קוקו. ברגע שהתחלתי להיות שלמה במאה אחוז בדרך שלי (וזה היה יותר בשנות הארבעים לחיי מאשר קודם), הסביבה התחילה לקבל אותי כמו שאני, ואולי אני הפסקתי לשים לב לדברים הפחות נעימים שנאמרו. בכל מקרה, את המקום הזה של התנדנדות שלי בעקבות מה שאחרים אומרים , אני מכירה מהעבר שלי. עד שמצאתי את הקול הפנימי שלי ואת האמת שלי והסכמתי להיות שם, היו תנודות. באהבה עופרה

עופררל'ה

כן אבל בכדי שאני אמצא את האמת שלי - אני אצטרך לבסס אותה. אני לא אאמין במשהו על בליינד כשאין ביסוס. ובשבילי X עבד, עד שהוא בא ועירער, ופתאום זה גם לא שחור או לבן יש גם אפור. אני מתאר לעצמי שאם אני ארצה עכשיו לקפוץ ממגדל אייפל ושלא יקרה לי כלום זה לא יקרה.. כי יש חוקים בעולם. אבל סתם אם החלום שלי הוא להיות סופרסטאר בסדר גודל של מדונה - זה יוכל לקרות ע"י הזמנת הדבר הזה מאלוהים?? או שאם אני ארצה עכשיו להיות העורך דין 1 בארץ עם תיקים שאנשים לא חלמו - זה ייקרה? (ובלי - לך תלמד משפטים, תתחיל.. ברור שאם זה היה החלופם שלי הייתי הולך בעקבותיו - אבל זה דברים שלא קשורים רק אליי , מבינה)? יותר קל הקטע עם הסופרסטאר, אם אני כישרוני אבל את יודעת - על טעם ועל ריח - זה ייקרה אך ורק על ידי מחשבות??

ע ו פ ר ה

New member
מחייך לתמיד

בכוונה הזכרתי שהשינויים שעברתי לא קרו לי בגיל עשרים וגם לא בגיל שלושים. כל מי שכותב פה ומשתף עבר תהליכים עד שהגיע למה שהגיע. כשכתבתי לך שתשים לב איך מילים של אחרים משפיעות עליך, זה היה שיקוף. לשים לב. זה בסדר. זה חלק מהתהליך. בעיני זה מאוד יפה לראות את הצמיחה של אדם, למרות שלהיות בתוך התהליך עצמו, לעיתים זה לא קל ולא פשוט. אני חושבת שהפורום הזה, הוא מקום נפלא למצוא את הדרך. וכמו שכתבו פה, לא הכל שחור לבן. אתה מחפש את הדרך שלך בצורה נפלאה. תקשיב. תשאל שאלות. תבדוק עם עצמך. תעשה דברים. תנסה דברים (לא סמים ודברים כאלה). זה נהדר. זו הדרך הנכונה להגיע לעצמך. ועוד דבר: מה שטוב לאחד לא תמיד טוב לאחר. אני כותבת פה במטרה לשקף ולהאיר ולא לבקר. אם דברי נשמעו כביקורת, אני מתנצלת. לא זו כוונתי. באהבה עופרה

לחייכן היקר שלנו../images/Emo13.gif

אם כבר הזכרת, אז היום קראתי כתבה לכבוד יומולדת 50 למדונה! הכתבה עליה מאוד עשתה לי טוב, כי ככל שאני יותר מבין, אני יותר מגלה באנשים את התכונות האלה: אופטימיות, רצון וחזון! תדע לך שמדונה מדונה, רק בגלל שהיא חלמה את עצמה כזאת - DIVA! מאז התבגרותה הייתה נחושה ועקשנית, ותמיד ידעה מה היא רוצה! היו נפילות בדרך, היו קשיים, אבל שום דבר לא הזיז אותה ממקומה...האמונה תמיד ליווה אותה! היום היא אומרת לכל האנשים שלא האמינו וחשבו כי בחורה ממישגן לא סחורה גדולה "תראו מה יצא" ! ועכשיו ממני אלייך, גם אני הייתי עד לא מזמן אחד שרוצה, אבל לא יודע מאיפה מתחילות הרגליים. ישבתי בעבודה עם הספר, עם הדפים האלה שרשמתי עליהם כדבריי "הסוד". בתכלס ישבתי במקום העבודה שלי, ולא ראיתי משהו משתנה באמת. אחרי 5 חודשים, אני מרגיש כאילו עבר יותר זמן.......עברתי שינוי גדול !!! בדרך קיבלתי כמה "כאפות", רק שהיום הן נראות כמו ליטוף עם נוצה על הפנים:) כל דבר שאני חולם לקבל, לא נראה כמו חלום עוד, כי אני חיי אותו כל רגע מהחיים שלי - גם בחלומות! תמיד תבחר בדרך שמתאימה לך! גם אם כל העולם יצעק ההפך...

יכול לקרות? בוודאי!

תסתכל בחתימה שלי. אני האחרון שאגיד לך שהגשמת חלום כזה או אחר היא בלתי-אפשרית. ואם אתה תבקש מהיקום להיות סופרסטאר, ותמקד את המחשבות שלך בזה ב-100%, יש סיכוי מצויין שתקבל את מה שאתה רוצה. אבל האם זה מובטח לך? ב-100%? לא! ואתה צריך להיות אסיר תודה לאלוהים, שהוא לא תמיד נותן לנו את מה שאנחנו מבקשים, כי זה תמיד נועד לטובתנו. למשל, אם אני מבקש להיות סופרסטאר ולא מקבל את זה, אולי זה בגלל שהאל הטוב יודע שאני כרגע לא מסוגל להתמודד עם התהילה והפרסום, ושאם אקבל את מבוקשי עכשיו זה יהרוס אותי. וזאת, אגב, גם הסיבה שאתה לא יכול להשתמש בסוד כדי לכופף את חוקי הפיסיקה (ע"ע להתעופף ממגדל אייפל). זה לא סתם בגלל ש"יש חוקים". הקשיחות הזו של חוקי הטבע נועדה, בעצם, לטובת כולנו. נסה לחשוב מה היה קורה, אם חוקי הפיסיקה היו משתנים בכל פעם שמישהו היה מבקש שזה יקרה. תחשוב איזה בלאגן היה במצב כזה

למעלה