שאלה

פאמקי

New member
שלום אגם

אפשר לשאול הכל, אם שומרים על הכללים של הפורום. ובהקשר הזה, אם שואלים את השאלה ממקום של התייעצות, בשפה נקייה ובוגרת, ולא ממקום "צהוב". אני מבינה כי את מחפשת כאן את התשובה (ולא בפורום גאווה נשית, למשל) בגלל בגרות וניסיון הנשים כאן, נכון?

Sun1979

New member
באת בזמן הנכון...

כל עוד אני כאן תקבלי גם אחלה תשובה... לכי על זה

אז ככה

קודם כול תודה על קבלת האורחים המחממת :) יש לי בת זוג שנתים וחצי. יש הרבה מאוד אהבה. אבל אולי במקום מסוים אני מרגישה מצד שתינו שרוצות לעשות איזה שינוי בקטע המיני ? אני לא רוצה לשעמם אותה, אני רוצה שיהיה לה הכי טוב ולא משעמם. בשנתיים וחצי מספקים די הרבה ועכשיו אולי כדאי לחדש? הגעתי לפורום הנ"ל בשביל לקבל תשובה באמת בוגרת אולי מנשים שיכולות להבין את זה , בכל זאת שנתים וחצי זו חתיכת תקופה. יש לכן הצעות שיכולות לעזור ? תודה רבה לכן ..

אגם...

אם זה לא בא טיבעי - עדיף שלא יבוא בכלל.... אני מאמינה שבשנתיים וחצי לא פעלת באותו "שטאנס" סידרתי... זה פשוט אחד הדברים שקורים לבד... אני תמיד הייתי בטוחה שאת כל מה שעשיתי אי-פעם בסקס המצאתי ואף אחת לא עושה כמוני... כי זה פשוט קורה ככה.. בקיצורו של עניין.. בטח יש איזה סרט טוב שיתן לך כמה רעיונות...

אז מה?

אני בת 22 , ומספיק בוגרת לדעתי בשביל לכתוב בפורום הנ"ל. גיל זה רק מספר לפעמים. אני לא חושבת שהפורום השני אני יכולה לקבל תשובה בוגרת עם ניסיון. מה דעתכן ? יש אופציה לעזרה
?

Sun1979

New member
את רואה...מזל שהפנת את תשומת ליבי לכך

אחרת עוד היו תובעים אותי על שחרור חומרים אסורים בפרהסיה... חוץ מזה את צודקת ילדונה, 22 זה גיל מאד יפה... אבל ביננו...יש המון אתרים \ סרטים \ מגזינים שיספרו לך כמה דברים ראשונים...
ב ה צ ל ח ה ...

למעלה