שאלה.

שילת xyz

New member
שאלה.

שלום. יש לי שאלה לגבי דונג קוואי. אחייניתי סובלת משחלות פוליציסטיות. היא פנתה לייעוץ אלטרנטיבי ונאמר לה שדונג קוואי יכול לשפר את מצבה. האם זה נכון או שזה מסוכן בשבילה? היא לא מתמצאת ברפואה משלימה ורוצה להיות בטוחה. תודה למי שיענה.

אדומה2

New member
לא יודעת מי ייעץ לה

אבל מרשם לצמחי מרפא, ממש כמו מרשמים עם תרופות, צריכים להיעשות בהתאמה אישית לאדם שצריך אותם. את ההתאמה הזו עושים על בסיס אבחנה, במסגרת טיפול. לא לקחת צמחי מרפא כך סתם. רפואה סינית יכולה מאוד לעזור בכל הקשור לשחלות פוליציסטיות ולכן אני ממליצה לפנות למטפל או מטפלת מהתחום. אם תרצו אשמח להמליץ על מטפלים במסגרת מסרים. שבוע טוב, יעל

Dong Kui Zi.

אני אוסיף על דבריה של יעל, שבכל מקרה, את הצמח לא ניתן להשיג בבתי טבע ובבתי מרקחת רגילים, אלא רק לפי מרשם של מטפל סיני והוא [הצמח] אינו מסופק לטיפול כצמח יחיד, אלא בתוך פורמולה שמורכבת מרשימה של צמחים נוספים. בריאות לאחותך. שירי.

Assaf Feldman

New member
דונג קוואי - אנג'ליקה סינית

הצמח נפוץ בשימוש ברפואה הסינית, בד"כ בשילוב צמחים נוספים בפורמולות המותאמות אישית למטופל, והרבה פעמים ישמש לטיפול בבעיות גניקולוגיות. ברפואת צמחים מודרנית משתמשים בצמח כצמח בודד למטרות דומות. לשאלה האם הצמח מתאים לה או מסוכן בשבילה, לא ניתן לענות מבלי לערוך לה תשאול ואיבחון, אך אם זה הצמח שניתן לה לאחר התייעצות עם איש מקצוע, אני לא חושב שיש סיבה לדאגה.

למעלה