שאלה

מיכי22

New member
שאלה

שבת שלום לכולם אחרי כמה שבועות של קריאה בפורום הזמנתי השבוע מחשב וסטרו 1310 שאמור להגיע בשבוע הקרוב. השאלה שלי היא לגבי אנטי וירוס. לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית לגבי איזה אנטי וירוס מומלץ, הכוונה היא לאנטי וירוס בתשלום, יש הבדל בין הצרכים במחשב נייד ונייח בתחום של אנטי וירוס? וחוץ מזה איזה עוד תוכנות בסיסיות יש שאולי לא חשבתי עליהם חוץ מחלונות (XP) אופיס ואנטי וירוס שחשוב להתקיןעל הנייד? תודה מיכי

gili667

Member
AVG חינמי

אין הבדל באיכות האנטיוירוס אם האנטיוירוס הוא חינמי או בכסף

RoyBO

New member
אני מציע שתעלה את הדיון בפורום אבטחת מידע

ותשכיל מעט.

kobi 23

New member
אני אוהב את קספרסקי

משתמש בו המון זמן ושום דרעק לא נכנס למחשב שלי. אבל בעיקרון הוא עולה כסף , אבל אפשר גם בחינם. אם בכל זאת את רוצה משהו חינמי יש את AVAST , שלדעתי הוא האנטיוירס החינמי הראסמי הכי טוב שיש.

gili667

Member
זהו דיון היסטורי......... כבר נאמר עליו הכל

בסיס הנתונים זהה ,כאשר אתה מדבר על אותו אנטיוירוס ומבדיל בין הגרסא החינמית לזו שעולה כסף

gili667

Member
באנטיוירוס זהו המהות של האיכות

ההבדל בין הגרסאות החינמיות לגרסאות שעולות כסף הן בפיצרים השונים - אך מהות איכות האנטיורוס זהה הפיצרים השונים הם בדומה לאיבזור הרכב - אינם משפיעים על איכותו למשתמש הרגיל די בחינמי , ההגנה תהיה אותה ההגנה!! ההגנה בגרסא שעולה כסף לתהיה טובה יותר!!1 רוצה את הפיצרים הנוספים? תמיד ישנה השוואה באתר על ההבדלים בין הגרסא החינמית לזו שעולה כסף אך ההגנה היא אותה הגנה!!! החינמי מגן בדיון כמו זה שעולה כסף ואיננו נחות ממנו!!

RoyBO

New member
לא כל האנטי וירוס החינמיים

סורקים את הקבצים שאתה מוריד אונליין כלומר הסכנה בהדבקות גבוהה ולא בטוח שהם יודעים להסיר כל וירוס

יאיר B

New member
אם את רוצה אנטי-וירוס בתשלום - הטוב ביותר שיש

נקרא NOD32. אין הבדל בצרכים בנושא אנטי-ויורוס בין נייד לנייח (אלא אם כן הנייד לא מתחבר לשרתות ואז לא צריך). מה עוד להתקין על נייד? מערכת הפעלה + דרייברים, חבילת אופיס, אנטי-וירוס, קורא קבצי PDF, תוכנה לעריכת/צפיית תמונות, תוכנה לשמיעת מוזיקה / צפייה בסרטים + קודקים רלוונטיים, משחקים (אם רוצים והמחשב מסוגל), דרייברים של חומרות שמחוברות אליו (למשל מדפסת/סורק), תוכנה לפתיחת/יצירת ארכיונים מקווצים (ZIP/RAR וכו') וכל תוכנה אחרת שעולה על דעתך ואת צריכה.

mizeman

New member
הערה חשובה (ודיעה שונה) :)

לדעתי אנטי וירוס בתשלום הטוב ביותר הוא קספרסקי... (לא רק לדעתי, גם מבדיקות שונות של אתרים המתעסקים בזה...) מה שכן, NOD קצת יותר קליל.... בקשר להתקנת תוכנות... ככל שתתקיני יותר תוכנות המחשב יהיה כבד יותר... עדיף להמעיט בתוכנות שווא... ותמיד עדיף להשתמש בתוכנות "ניידות" שלא דורשות התקנה... אבל זה כבר סיפור אחר...

tuviaa

New member
מה רע בנורטון

אני עובד עם תוכנת הגנה נורטון הבטחה יותר מעל 7 שנים. תוכנה מצוינת לדעתי

למעלה