שאלה

cuttooth

New member
שאלה

הקלטתי אנג´ל, אבל 5 דקות לפני הסוף נגמרה לי הקלטת, ואני לא יודעת איך זה נגמר. אם מישהו יוכל בבקשה לספר לי מה קרה מהקטע שבו דרלה מבקשת מאנג´ל לנשוך אותה זה יהיה ממש נחמד (ואם אפשר גם להרבות בפרטים) תודה רבה.

Gal-Mo0D

New member
אנג´ל כמובן, מסרב

לנשוך אותה ודי מופתע מכל העניין. דרלה מזועזעת מהעובדה שאנג´ל לא מסכים ובורחת אל הכניסה, שמוצפת שמש, אנג´ל לא מסוגל להתקרב והיא בורחת מהמלון, מצהירה שהיא לא תחזור. או משהו כזה.

רינת4

New member
דרלה גם

מאוד התרגזה שאנג´ל לא מסכים לנשוך אותה. היא אמרה לו שעכשיו הגיע הזמן שהוא יחזיר לה טובה (הרי היא הפכה אותו לערפד). אנג´ל מתפלא שהיא קוראת לזה "טובה". היא מתחננת אליו שינשוך אותה כי היא לא יכולה לסבול את ייסורי המצפון. וכאשר אנג´ל מתנגד היא בורחת ממנו ואומרת לו שלא יחפש אותה. כשראיתי את הפרק, הייתי בטוחה שאולי דרלה תצליח לשכנע את אנג´ל כי הוא הסתכל עליה במבט מופתע, אך קצת מהופנט. כמובן שידעתי שהוא לא יסכים, אבל הייתה מן הרגשה כזאת שיש אפשרות... עד כדי כך הקטע היה טוב. מקווה שעזרתי.

resputin

New member
דבר אחד שלא הבנתי..

מה היא כ"כ מתעצבנת ויוצאת בסערה? אז הוא לא נשך אותה, Big Woop, יש בערך כמה 12,000,000 ערפדים בחוץ שישמחו מאוד למצוץ לה את הדם..? -היא יכולה לתפוס איזה אוטובוס לסאנידייל החביבה, ולמצוא איזה ערפד צעיר, שימצוץ לה את הדם וכולם יהיו שמחים לעד. <...לעד...>

רינת4

New member
אולי היא פוחדת ש

הערפדים ינשכו אותה לפני שהיא תספיק להגיד להם שהיא רוצה להצטרף אליהם? היא רוצה חיי נצח, לא למות... יכול להיות?

Averna

New member
יש חשיבות למי שהופך אותך

אולי היא רוצה שאנג´ל, ששייך לאותה השושלת כמוה ולמסדר אורליוס, יהפוך אותה. נדמה לי שגם העוצמה העתידית שלה תלויה חלקית במי שהופך אותה.. ואולי יש לה סיבות סנטימנטליות

ואולי זה סתם בשביל העלילה.. ../images/Emo8.gif

או שזה לא יכול להיות..?
אגב.. כאחד שראה את ההמשך.. מממ.. לא נהרוס לכם

cuttooth

New member
תודה

ועוד שאלה: לדרלה לא היו פני ערפד אחרי שהחזירו אותה? כי נדמה לי שזה מה שאני זוכרת...

SaidinsTaint

New member
בדרכה המעוותת דרלה מאוהבת באנג´ל

ולכן היא הזדעזעה כשהוא סירב לעזור לה כמו שהיא עזרה לו, מסרב להעניק לה שוב כוח ואלמוות - בגידה כמעט גרועה כמו העובדה שהוא הרג אותה מלכתחילה.

למעלה