שאלה..

שאלה..

בקשר לפרק שהיה עכשיו.. זה היה הפרק שהבחור הזה רצה לעזור לאחותו, שבעצם עבדה עליו.. הבנתם למה הכוונה? הקיצר, מה הקשר בין הילדה הקטנה, הורשיו, והחוקרת הזו?

נראה לי שאני יודעת על מה את מדברת

זאתי שציירה להוריישיו ציור? את חייבת לפרט יותר כי אין לי מושג

לא יודעת אם היא ציירה..

היה קטע בתחילת הפרק שהורשיו היה באיזהו 'ענין אישי' ואז שמע את היריות ויצא לזירת הרצח.. אח"כ באו אליו ילדה ואיזשהי בחורה.. כשהחוקרת ראתה אותן היא אמרה שהיא יודעת מי הן.. משהו כזה.. אח"כ, בסוף הפרק, הבחורה והילדה יצאו מהמעלית ודיברו עם הורשיו, וכשהחוקרת הגיעה, היא דיברה עם הילדה ואמרה לה שהיא יפה.. מה הקשר בין ארבעתם?

weinerit

New member
אם אני לא טועה..

(ורוב הסיכויים שאני כן..) האימא של הילדה יצאה עם אח של הורשיו והילדה היא הבת שלו. החוקרת הייתה אישתו של אח של הורשיו (וואו) ומשום מה הורשיו הסתיר ממנה את הבנות האלה. מקווה שזה עזר!! ממליצה לך לבדוק כמה זה באמת אמין =))..

את לא מכירה את ריי המפורסם?

יש עליו המון במשך הסדרה,עד איזה עונה ראית? וילינה עדין אשתו

אנערף..

אני לא רואה מסודר.. מה שיש בטלויזיה-אני רואה.. וילינה זו החוקרת?
מי זה ריי? מה איתו?

אני בטח אטעה

כי ממש שכחתי הכל,אז אני אשתדל להסביר,מוזמנים לתקן. ריי הוא האח הגדול של הוריישיו,שאגב בכלל לא דומה לו. הוא סוכן חשאי כזה,הוא משתתף במבצעים לתפוס סוחרי סמים. בעונות הראשונות הוא נחשב כמת,כולם חשבו שהוא מת(לא זוכרת אם הוא התאבד או הרגו אותו)-אפילו אשתו. אז בגלל זה היא יצאה עם בחורים.בעונה הרביעית התברר שהוא חי,וזה היה בשביל מבצע אחד שהוא עבד עליו. אחרי זה הוא טס עם ילינה והבן לברזיל. אבל רואים את ילינה בעונה ה-5 היא חזרה למיאמי לעבוד כחוקרת פרטית. חחח אין מש קשר לשאלה אבל רק שתדעי מי זה ריי

Marg H

New member
תגידי,

נכון הייתה תקופה שילינה והורשיו כמעט יצאו ביחד?

לא בדיוק,אבל היו הרבה מגעים ומבטים של חיבה

חחח אם זו לא היתה אשתו של אח שלו,הוריישיו כבר מזמן היה קופץ עליה

למעלה