מזל טוב ../images/Emo24.gif
היי באבה לובה, את יכולה לעזוב אתמול, הוא נתן לך הודעה מוקדמת שמשמעותה לתת לך זמן למצוא עבודה, מצאת............. את יכולה להמשיך הלאה כלומר להודיע שמצאת עבודה ולסיים את עבודתך במקום הנוכחי ללא חשש. לגבי הפיצויים - את צריכה לקבל אותם מקסימום עד 30 יום מיום עזיבתך את המקום. מאחר וקראתי את המכתב שבטעות הסתנן לכאן, אני חוששת שאולי ישחקו איתך משחקים, וזה בגלל שהחוק אומר כך: במידה ופוטרת בגלל נזק שגרמת לחברה את לא זכאית לפיצויים, עכשיו, במכתב בוסך דגיש וציין כי התנהגותך גרמה לפגיעה בחברה, לכן לדעתי עלייך ללכת ליעוץ אצל עו"ד עם כל החומר שבידייך. מה שחשוב שתדעי - פגיעה שהחוק מתייחס אליה היא פגיעה ממשית שעלולה לגרום לקריסת החברה או לנזק ממשי בהכנסותיה. שוב אני אציין (מאחר ושמתי לב שבוסך הוא עורך דין), הרבה מנהלים מנצלים את בורות עובדיהם וגורמים להם לוותר על התנאים שלהם בשל כך. אני מקווה שאת לא תוותרי כי אין לו שום תיק עלייך, לכן אם הוא יבוא ויגיד לך כי את לא זכאית בגלל החוק, אז תצטרכי לפנות לעורך דין המתמחה בדיני עבודה - עכשיו התהליך מתחלק לשניים................ אוף אמרתי לך שעדיף בטלפון,,,,,,,,,, זה ארוך.......... עורכי דין כאלה בדרך כלל פותרים את העניין אבל הם גובים הרבה כסף משהו כמו 20% מערך התביעה - פיצויים + מע"מ......... כך שגם את זה צריך לעשות באופן חכם, כלומר: צריך למצוא אחד תותח שיהיה מוכן לכתוב עבורך רק מכתב לשלב הראשוני בעלות של כ- 200 ש"ח + מע"מ. כך שבוסך ידע שאת יודעת משהו או שניים ואולי יוותר על כל התהליך ואז ישלם לך והנזק היחיד שלך הוא 230 ש"ח, במידה והוא יתעקש תצטרכי לחתום חוזה עם עורך דין בכל זאת ואז לנסות להוציא הסכם טוב יותר מ- 20% + מע"מ. אוףףףףףףףףףףףףףף כמה זה ארוךךךךךךךךךךךךךךך....................... אבל אסור לך לוותר כי את זכאית לפיצויים ב 350%............... בבקשה, תודה, סליחה.............