שאלה

יאיר B

New member
למה החנות משנה לך כל כך?

את הולכת, שמה כסף על השולחן ולוקחת מחשב. מה זה משנה איפה קונים? את האחריות בכל מקרה לא תקבלי מהחנות אלא מהיבואן.

ypm

New member
לא קשור לאחריות, היא רוצה לקנות במקום נראה לי

ולא ברשת.. או שאני טועה ?

המשך

איך זה שיש הבדלי מחירים משמעותיים ?? דוגמא http://www.mashav.com/hardware/ תראה באתר הזה לעומת KSP אופיס אייבורי וכו.... עשיתי השוואה ועובדה בחנות עם הקישור יחסית זול לעומתם איך מסבירים את זה??

ypm

New member
בדיוק כמו הבדלי מחירים בין שופר-סל ומגה העיר.

כל חנות וההסכמים שלה עם היבואן לפי כמה שהיא מעוניינן להרוויח מול כמות שהיא רוכשת וכולי .

RoyBO

New member
המחירים במשב הם למזומן

לאשראי עלייך להוסיף 3 אחוז למחיר.

גם ככה אני מתכוונת לשלם במזומן

נראה לי אני אלך על DELL Inspiron 1525 Intel® Core-Duo™ Processor 1.6GHz (T2330) ~, 667MHz FSB, 1MB L2 64bit מעבד 15.4” WXGA TFT (1280x800) מסך 2,048MB / 667Mhz (up to 4GB) (2 DIMM) זיכרון 120GB SATA (5,400 RPM) דיסק קשיח DVD Multi burner + 8-in-1 Memory Card Reader מדיה Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 up to 256 MB + 2MP Camera כרטיס מסך modem + LAN 1Ghz + WiFi (802.11b/g) + Bluetooth תקשורת 2.7 kg משקל ומידות Free Dos תוכנה 4xUSB2.0, HDMI,VGA, S-Video, Fire-wire, RG-11, RG-45, 7.1 channel stereo sound, 8-in-1 Memory Card Reader (6-cell 53WHr Li-Ion Battery) color: BLACK שונות 3 Years זה בסדר לדרישות שלי גלישה סרטים שירים אופיס ??

../images/Emo9.gif עכשוו אני בניק שלי ...

ככה זה שיושבות שתיים על מחשב....

only god

New member
תתקיני שני דפדפנים

וכל אחת תעבוד עם הניק שלה על דפדפן אחר... ואז לא צריך להתחבר ןלהתנתק כל הזמן

sb21

New member
המחירים באתרים של KSP\אייבורי הם לאשראי.

שניהם מתחייבים למחיר הכי נמוך בארץ, כדאי לבדוק אם הם באמת מסוגלים לעמוד בהצהרה. לא קניתי במשב, אבל כשהתקשרתי לברר מידע על מוצר מסויים הם היו מאוד מאוד אדיבים ונחמדים.

זה לא בדיוק נכון

הייתי באייבורי כול המחירים שבאתר זה למזומן...... בטלפון זה 3% תוספת למחיר באשראי.... כנ"ל KSP המחירים זה למזומן...

sb21

New member
אז כנראה שבאתר הם מגדירים...

תשלום אחד בכ.אשראי כמזומן. אני קניתי מהם ראש דיו בתשלום אחד, וחוייבתי באותו מחיר של החנות. ד.א: אייבורי מציעים מדפסת מתנה עם כול רכישה, אולי ניתן (ובמקרה של אפסון- מאוד כדאי) לוותר עליה ולקבל הנחה נוספת.

הם לא מורידים מהמחיר

ביום חמישי הייתי באייבורי רציתי מחשב נייד של DELL המחיר שלו 3590 שקל באתר שבדקתי לפני שנסעתי... הגעתי לחנות הוא פתח לי את האתר שם רשום 3890 שקל על אותו המחשב. היום אני רואה בעיתון של שבת אןתן מחשב באייבורי ב 3590 שקל... לא מבינה מה המשחקים פה ?? והם לא מורידים את המחיר אם מורידים את המדפסת....

איזה עבודה בעיניים

18 תשלומים שווים הנחה משמעותית ל 12 תשלומים הנחה גדולה ל 6 תשלומים הנחה ענקית למזומן המחיר משקף מחיר שוק ומחיר הנייד בסניף זול בהרבה מהמחיר באתר שבאתי ואמרתי להם אני נותנת מזומן מה אומרים לי אין הנחות אז מה לעזעזל הם מפרסמים הנחה ענקית למזומן מה השקרים האלה

למעלה