שאלה

obobus

New member
שאלה

הי רותי, רציתי לדעת מה ההיכרות שלי עם הבת שלי. האם אני הכרתי אותה כמישהי אחרת בגלגול הנוכחי שלי ואם כן אז מי היא היתה, אם אין תשובה חד משמעית אז אולי איך היא נראתה כדי שאני אוכל לשייך. אם אני לא מכיר אותה מהגלגול הנוכחי שלי, אז מה היתה ההיכרות ביננו (התפקיד של כל אחד מאיתנו) בגלגול הקודם שלנו. אני רוצה לשאול את אותן שאלות גם לגבי הבת שלי ואשתי. אם צריך אבקש את אישורה של אשתי ואודיע לך. אני שולח לך את השם של הבת שלי במסר. תודה וערב טוב

obobus

New member
הי רותי, אשתי מסכימה

המון תודה על ההשקעה והסבלנות

רותי 11

New member
יקירי אולי אתה לא אמור לדעת את זה ?

חשבת על זה ? תתייחס אליה כאל הבת שלך היום וזהו אל תנסה לחפש מי היא הייתה כי יש לי תחושה שאתה חושד במשהו מסויים תניח לזה. אני מקבלת שהיא כבר הייתה הבת שלך, הבת המועדפת הבת הקטנה המפונקת של אבא, היא ידעה את זה וידעה לנצל את זה לתועלתה.

רותי 11

New member
יקירי אתה ואשתך

אגב אני מוצאת שהיא הייתה אשתך באותו גלגול שציינתי לפני רגע עם הבת שלך. מה יש לכם לא רוצים לגוון קצת? ועוד גלגול אני רואה אתכם כבני זוג אוהבים, די תחליף כבר אישה כולם מחפשים בגלגול אחד כמה נשים ואתה בכל הגלגולים תמיד אותה אישה? מה יהיה איתך ?
רק שאשתך לא תקרא את זה ותלחץ ממני

obobus

New member
../images/Emo9.gif מה לעשות שהיא כזאת מדהימה?!....

אני אספר לך משהו עד שהכרתי אותה, כל בחורה שיצאתי איתה, הייתי מסיים את זה די מהר היה לי קול פנימי שתמיד אמר לי שזה לא זה. איתה, חלמתי איך היא תראה, ובחלום היא נישקה אותי. כמה שנים אחרי זה, כשהכרתי אותה, חשדתי קצת שזאת היא. בכל זאת, בחלום היא נראתה עם הילה כזו סביבה. בפעם הראשונה שהתנשקנו זיהיתי את הטעם של הנשיקה מהחלום וידעתי שזאת היא.
. אם אנחנו זוג כבר כמה וכמה גלגולים וגם הילדה היא אותה הבת, מעניין למה עברנו כאלה סרטים עד שהילדים הגיעו הפעם. היא קראה עכשיו את ההודעה ולא נלחצה, זו בדיוק הבעיה, שהיא כל כך לא מתחברת לעולם הזה. איך אני מחבר אותה? איך אני מביא אותה להתכונן?

רותי 11

New member
אתה מביא אותה על ידי כך

שאתה תהיה שם בצורה מלאה והדברים יקרו בצורה טבעית, אל תנסה לרצות בשבילה, בזמנה וכאשר היא תהיה בשלה היא תגיע לכך.

למעלה