שאלה?!

כן..

כן-אם את רגישה אליהם. כמו כל חומר אחר שרגישים אליו ועושה פעולה לא רצויה בגוף. עירית

המשך...

מה כן זה רק בושם שמתי קצת על היד כי רציתי להריח וזה ריח טוב אין לי חום רק כואבת הבטן ובחילות וזה יכול להיות שזה קשור לזה ששמתי טיפה כי אני מפחדת עכשין לקנות ?

0 אור 0

New member
כאבי הבטן לא בהכרח קשורים לבושם

זה גם די נדיר שתגובה אלרגית לבושם תהיה בצורה של כאבי בטן ובחילות - בדרך כלל, אם יש אלרגיה היא תתבטא בתגובה של העור או בתגובהשל דרכי הנשימה, עינייים דומעות וכד'. אם את חושדת בבושם כגורם, אני מציעה שתשמרי מרחק למספר ימים עד שתחלימי, ואז תבדקי על ידי חשיפה הדרגתית (או לוותר)

המשךךך

אני לא יודעת אני מקווה שלא ..שמתי ממש קצת על היד ופתאום שחזרתי הבייתה הלכתי ישר לשירותים אולי זה לא קשור לבושם אלא לזה שלא אכלתי כל היום אבל אני רגילה לא לאכול כי ממש אהבתי תריח ואני רוצה לקנות איך אדע עם זה בגלל הבושם או בגלל זה שלא אכלתי? הבחילות וכאב הבטן הפתאומי?

../images/Emo2.gifאיך תדעי

פשוט-בעוד שבוע תלכי לאותו מקום ושימי שוב את אותו בושם. אם תהיה תגובה אפילו יותר קלה מפעם קודמת זה אישור לכך. ואגב-גם לי, בשמים חזקים שחולפים על פני עושים לי "בחילה" קלה..... יש תחליפים טבעיים שאפשר למצוא. כל טוב עירית

מה זאת אומרת את רגילה לא לאכול כל היום?

רק אני שמה לב שיש פה משהו לא תקין? לא נראה לי שזה מהבושם, נראה לי כי את מתעללת בגוף שלך.

נעמי66

New member
העפתי את הבשמים מהבית...

כשהחלטתי על ניקוי גוף - למרות שתמיד אהבתי בשמים. הכימיקלים הרעילים נספגים תוך שניות במחזור-הדם, ומגיעים לכל מקום בגוף.

נעמי66

New member
בשמים לא עשו לי שום דבר רע, באותו רגע...

אבל כאשר עשיתי לעצמי רשימה, לפני כמה שנים, של גורמים אפשריים לסרטן (ובעיות רפואיות אחרות), רשמתי אותם. אפשר לחיות בכיף עם סבון טבעי ומים, במקום דיאודורנט ובושם, עם עפרונות איפור טבעיים, במקום הרגילים, עם מוצרי ניקיון אקולוגיים, מזון טבעי-אורגני ומינימום של שיחות קצרות מאוד בנייד. ובקשר לגיל (למה זה חשוב?) - את ה-50 כבר עברתי.

למעלה