מה כן זה רק בושם שמתי קצת על היד כי רציתי להריח וזה ריח טוב אין לי חום רק כואבת הבטן ובחילות וזה יכול להיות שזה קשור לזה ששמתי טיפה כי אני מפחדת עכשין לקנות ?
זה גם די נדיר שתגובה אלרגית לבושם תהיה בצורה של כאבי בטן ובחילות - בדרך כלל, אם יש אלרגיה היא תתבטא בתגובה של העור או בתגובהשל דרכי הנשימה, עינייים דומעות וכד'. אם את חושדת בבושם כגורם, אני מציעה שתשמרי מרחק למספר ימים עד שתחלימי, ואז תבדקי על ידי חשיפה הדרגתית (או לוותר)
אני לא יודעת אני מקווה שלא ..שמתי ממש קצת על היד ופתאום שחזרתי הבייתה הלכתי ישר לשירותים אולי זה לא קשור לבושם אלא לזה שלא אכלתי כל היום אבל אני רגילה לא לאכול כי ממש אהבתי תריח ואני רוצה לקנות איך אדע עם זה בגלל הבושם או בגלל זה שלא אכלתי? הבחילות וכאב הבטן הפתאומי?
פשוט-בעוד שבוע תלכי לאותו מקום ושימי שוב את אותו בושם. אם תהיה תגובה אפילו יותר קלה מפעם קודמת זה אישור לכך. ואגב-גם לי, בשמים חזקים שחולפים על פני עושים לי "בחילה" קלה..... יש תחליפים טבעיים שאפשר למצוא. כל טוב עירית
אבל כאשר עשיתי לעצמי רשימה, לפני כמה שנים, של גורמים אפשריים לסרטן (ובעיות רפואיות אחרות), רשמתי אותם. אפשר לחיות בכיף עם סבון טבעי ומים, במקום דיאודורנט ובושם, עם עפרונות איפור טבעיים, במקום הרגילים, עם מוצרי ניקיון אקולוגיים, מזון טבעי-אורגני ומינימום של שיחות קצרות מאוד בנייד. ובקשר לגיל (למה זה חשוב?) - את ה-50 כבר עברתי.