שאלה

לא!

אנחנו אומרים פשוט שלא תגיד שאתה מזדהה. אתה יכול להגיד שאתה תומך, אתה יכול לעזור כמה שאתה רוצה, אבל אל תגיד שאתה מזדהה.זה הכל.

ny22

New member
מנהל
למה? אני לא מבין על סמך מה את אומרת את זה?

איך את יכולה לומר למישהו שהוא לא מזדהה? איך את יכולה לדעת מה הוא חושב ומרגיש?

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני מרגישה כמו תקליט שחוק.

לא חווית. לא הרגשת. לא חשת את זה על הבשר שלך. בסדר יום שלך. שזה דפק לך את החיים. אי אפשר להזדהות [ברצינות,תבדוק במילון את פירוש המילה.] עם משהו שלא-מרגישים!

Rioter

New member
אף אחד פה לא הזכיר את המושג "הזדהות"!!!

שוב, זו נעה שניסתה להסביר אותך והעלתה אותו.

DoRiNuS sMiNiA

New member
נכון,נעה הסבירה אותי.

מכאן נובע שהיא הסבירה את דעתי ואני רק הרחבתי בנושא ^_^.

DoRiNuS sMiNiA

New member
לא מסכימה.

"אל תצתדקו בגלל שאתם "מזדהים עם המצב", כי כולכם יושבים כרגע בבתים שלכם בת"א, בטוחים ושלווים, בדיוק כמו שאני יושבת בחיפה, או דורין בחולון." [צוטט מההודעה של נעה.] אני סך הכל הרחבתי את הנושא הזה מתוך הסכמה עם זה.

זה עדיין לא להזדהות!

אתה יכול להז דהות בפחד מהטרור, מהפחד לצאת לרחוב, אבל אתה לא יכול להבין את הפחד שנמצא גם בתוך הבית. זה הרבה יותר מפחד מטרור, זאת טראומה יומיומית. לך לפחות היה בית ספר, את הבתי ספר שם הם מרכיבים ומפרקים כל שנה כי הם לא יכולים להשקיע בבניה של מבנה שבמילא ייהרס מפגיעה של טילים. זאת עדיין לא הזדהות,זאת עדיין התייפייפות.

yonatan samiya

New member
תשמע, אני יגיד לך משהו אחת ולתמיד:

אתה לוקח כמובן מאליו את זה שאתה יכול לצאת בהפסקות ובשיעורים. אני אומר לך שני דברים: א. אצלי בביה"ס זהו דבר שאסור בהחלט. כאילו... מה ההיגיון ביציאה מחוץ לכותלי ביה"ס? ב. אה מקטר שאתה לא יוצא מביה"ס, הם אפילו לא מקטרים על זה שקשה להם לנשום כי הם יחד עם עוד מאות אנשים. אמנם אתה קצת פוחד, וזה הגיוני, אבל אתה ממש לא יכול להשוות את הפחד שלך לפחד שלהם, ובטח שאין מצב שאתה מזדהה איתם. ו... זו שכתבה את המכתב, גם את באיזשהו אופן לא צודקת, מותר להיות ציניים אבל בגבולות. ביי:)

ny22

New member
מנהל
אני רק רוצה להבהיר פה משהו (לגבי א')....

הסיבה שניתן לצאת מבית הספר שלי החוצה בזמן הפסקות ושיעורים זה בגלל שהוא בית ספר חצי פתוח. המנהל הסביר לנו בתחילת כיתה ז' שבמקום שננסה להתגנב החוצה בית הספר כבר נותן לנו את האפשרות הזאת. כי בית הספר נותן בנו אמון. (אני מניח שגם עכשיו זה ככה). אבל בתקופות מסוכנות בית הספר אוסר עלינו לצאת.

אתה בערך התחלת את הדיון ../images/Emo8.gif

מה לעשות ככה זה תמיד. מתחילים ממשהו וגולשים למשהו שהוא בערך שונה מהנושא ההתחלתי

למעלה