שאלה

שאלה

לאור המצב בדרום, שידוע לכולנו שעד שלא ייקרה משהו אמיתי, זה יימשיך לקרות, איך יצלמו את העונה השנייה של האי "בבטיחות"?

DoRiNuS sMiNiA

New member
התגובה הבאה לא מייועדת לפנאטים ../images/Emo9.gif

אבל אני אישית חושבת שאם ייפול שם קאסם או משהו,אולי זה סוף סוף יוסיף עניין לסדרה
מצטערת,הבעתי דעה^^

Rioter

New member
WTF?!

אני לחלוטין לא פאנטית כשזה מגיע לסדרה, אבל כשזה מגיע לחיים של אזרחים, פגיעה בשקט שלהם ואמירה חיובית לגבי קאסם!! - WTF????? (ואני אומרת את זה, אחרי ביקור בדרום ו"צבע אדום" ששיתק אותי לחלוטין ולא יכולתי להפסיק לרעוד במשך כמה שעות, וכמובן פחד אינסופי עד שמגיעים הביתה)

R o n 2 5 6

New member
זו הזמנה לראשל"צ?

לחדר שלך?
מה,תומר לא יכעס? סתם נו,הבנתי למה התכוונת. אחשוב על זה

Rioter

New member
הוא דווקא ישמח אם תצטרף לשנינו.. ../images/Emo8.gif

בכל זאת...
(איזה כיף זה הרווח הזה) אל תחשוב על זה. פשוט תבצע
!!!

Double U

New member
האמירה שלך ממש לא במקום

את בעצם אומרת שתשמחי אם ייפול קסאם? אני מציע לך באמת לנסוע לדרום לכמה ימים ונראה אחר כך אם תשמחי שייפול קסאם.

E l i a l o N

New member
תגובה מגעילה../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

את חושבת על מה שאת רושמת בכלל???

תרגום: (לפחות לפי מה שהבנתי)

דורין לא התכוונה לפגוע באף אחד, היא התכוונה שהסדרה משעממת, לא לצחוק על המצב בדרום. אני אישית יודעת מה זה טילים (במלחמת לבנון השניה אפילו נפלו כמה די קרוב אליי), וזה לא נושא מצחיק בכלל. אני בטוחה שאם דורין היתה מתכוונת להערה שלה בתור מעליבה לתושבי הדרום, היא היתה יכולה למצוא דרך יותר שנונה להביע את זה.... אל תצתדקו בגלל שאתם "מזדהים עם המצב", כי כולכם יושבים כרגע בבתים שלכם בת"א, בטוחים ושלווים, בדיוק כמו שאני יושבת בחיפה, או דורין בחולון. אני יכולה להגיד לכם שאני מכירה את דורין ויודעת על הרבה דברים שהיא עושה למען תושבי הדרום במסגרות שונות, ושאכפת לה מאוד מהנושא, אבל היא לא מתיימרת להתייפייף ולהגיד שהיא מזדהה. וגם אני לא. בכל מקרה, קחו את זה בקלות, ואל תתחילו לקחת ללב דברים שקשה להבין למי שלא חי את זה, כי זה פשוט צבוע, תעשו מה שאתם יכולים כדי לתמוך ולעזור, אבל שימו לב לבחירת מילים שלכם. "סרקזם זה כמו סינית בשבילכם" ואני לומדת סינית...

DoRiNuS sMiNiA

New member
די הוצאת לי את המילים מהפה^^

אבל בכל זאת אני אגיב לשלושתיכם, ההערה מראש הייתה צינית. [כן,אני נהינת מזה ולא מנסה למצוא חן בעייני כל העולם.] הרבה אנשים לא מעריכים סרקזם,וחבל. אני יכולה להבטיח לכם שאני גם עושה הרבה יותר מכולכם בנושא. בכל אופן,הרבה מעבר לתגובות מתמסכנות. אני לא מזדהה עם תושבי שדרות וגם לא מבינה. מהסיבה הפשוטה שאני לא חוויתי את זה. [ומי שנמצא במצבי וטוען שהוא מזדהה? ההגדרה המדויקת היא-צביעות.] אבל איכפת לי,ושוב אני עדיין לא מזדהה! לטעון שאני שמחה מנפילות קסאמים? את זה שי,אתה בחרת להבין. אני הרבה מעבר ממה שאתם חושבים,תאמינו לי. ולאחרונצ'יק? אני חושבת שבחירת המילים שלי,בטוח הרבה יותר טובה משלך. תשאל מי שמכיר אותי,לא סתם מעריכים אותי בגלל זה
רציתי לסיים בהערה צינית,אבל אני אשמור אותה למי שמבין

ny22

New member
מנהל
למה להזדהות איתם זה להתייפייף?

אני לא מבין מי קבע את זה? יאיר לפיד אמר משהו דומה הווא קצת צדק אבל מצד שני, את גורמת למי שמזדהה להרגיש רע. מי קבע שהזדהות היא דווקא להתייפייפות?

למעלה