שאלה?..

the Champions

New member
שאלה?..

כמעריצי מיקה אולי אתם יודעים, מתי הוא הולך להוציא את האלבום השני שלו?

קארין 555

New member
זה יבוא בצ'יק, עודמעט כבר נשמע "מכונת הלהיטים

משחררת אלבום נוסף, וכמו האלבום הקודםם גם כאן כל השירים מעולים , ורק לפני חודשיים הוא היה בישראל"
הלוווווווואי

נעה 124

New member
זה מה שאנחנו מנסים לעשות../images/Emo8.gif../images/Emo131.gif

ואת יכולה מאוד מאוד לעזור לנו אם תחתמי בעצומה ובסקר של הפורום

lollipop161

New member
תעבירי את העצומה והסקר

לכמה שיותר חברים באייסיקיו, מסנג'ר, אימייל..... תעזרי לנו

the Champions

New member
אוקי..:)

וגם ראיתי בגיא פינס שהשבוע הוא בראש המצעדים בפלאי ליסט של גלגל"צ עם lollipop.אחרי שהוא גם היה הרבה זמן במקומות הגבוהים עם no happy ending. אז הוא ממש מצליח בישראל, אין אף אחד שיכול להביא אותו ע העובדה שהולך לו ממש במצעדים ברדיו אצלנו?

lollipop161

New member
יא אני רוצה לראות את התכנית

של איזה תאריך היא? אני אזמין בויאודי :) וכן, זה טירוף ממש לא להביא אותו, ההצלחה שלו מסחררת כאן... בכל העולם בעצם.. ואני באמת לא יודעת למי לפנות.. לפני כמה זמן חיפשנו יחצנים, מצאנו אחד שלא שם עלינו חח.. אנחנו בסה"כ מעריצות.. אז בינתיים הצ'אנס היחידי זה העצומה והסקר האלה.. אם יש לך רעיון לעזור את יכולה להציע. מישהו עם קשרים יהיה טוב חח לא משנה מה יהיה, אני בטוחה שהוא יבוא לכאן בכל מצב, הוא פשוט חייב!! חח

the Champions

New member
אמממ...

נראה לי שראיתי בתוכנית של יום ראשון. ועם הוא ימשיך להיות בראש רשימת הפלאי ליסט אז בסוף איזו חברה כמו אורנג סלקום פאלפון או משהוא בסגנון בטח יביאו אותו. אני זוכרת שאורנג' נוהגת להביא לא מאט אומנים מחו"ל שמצליחים כאן (קלי קלרקסון הבלייק אייז פי וכאלה). אולי באמת עם אנחנו נוכל לפנות לאחת החברות הגדולות האלה שנותנות חסויות לדברים כאלה נוכל לקדם עניינים. לדעתי בסופו של דבר עם הוא ימשיך להיות בראש הרשימה לא קשור אלינו ,חברה כלשהיא תרצה לקחת חסות ותביא אותו לכאן :).

Robin Sparkles

New member
גם אני..

אבל אני בטוחה שתמיד הראשון יהיה הכי יפה. (ולא בגלל שהוא הראשון).

למעלה