שאלה

gali bitt

New member
שאלה

סתם בשביל הסקרנות.. יהיה משהו בין דני ולינסי או שהם סתם מפלרטים אחד עם השני כבר איזה 1000 עונות? ואם כן מתי?

MeItOsH

New member
../images/Emo99.gif [יש מצב ל-../images/Emo58.gif]

Once upon a time...
טוב אז אני אתחיל מההתחלה. בעונה ה-2,פרק 3 Zoo York דני ולינדזי נפגשו לראשונה.כמובן שדני התנהג באופן המתאים לו וישר התחיל להתגרות בלינדזי ואף לגרום לה לפחד ממאק..למרות שפחד זה עבר כאשר היא הכירה אותו באמת. בהתחלה דני די מתבאס כי הוא מחשיב את לינדזי כמחלליפה של איידן[דמות קודמת שפוטרה כי כביכול חיבלה בתיק] אבל לאט לאט גם הוא נשבה בקסמייה ומתחיל להתפתח אצלו קראש רציני אליה. ככל שהעונה מתפתחת באמת רואים את הפלירטוטים המתקדמים שלהם..ואיך הם לאט לאט מתקרבים יותר אחד לשני. בפרק 16 בעונה השנייה,לינדזי אפילו מבקשת מדני שיבוא לעזור לה בתיק שלה [בעוד שהוא עובד על תיק אחרי לגמרי] זאת סצנה מדהימה.D:"You promissed me drinks for this but i'm gonna need some dinner too." L:"I'm not gonna give you nothing if you don't get going. Make tracks cowboy" ובפרק האחרון של העונה,כאשר פלאק שוכב בבית החולים וכולם באו לבקר אותו ,אז דני שואל את לינדזי אם היא צריכה שהוא יקח אותה הבייתה.וכמובן שהיא מסכימה. בעונה השלישית היחסים בינהם באמת מתחממים בפרק השני,לינדזי יוצאת ל-undercover mission ומחליפה את בת' על מנת להציל אותה.דני ממש מתנגד לזה,ובסוף כאשר מגלים את לינדזי..דני רץ אליה..ומחבק אותה והם נראים ממש מאושרים..אך בפרק הבא,יש מעין פלאשבק שדני הזמין את לינדזי לדייט והיא הבריזה לו. בסוף הפרק,דני הולך לדבר עם לינזי. הוא אומר לה שכיף לו להיות איתה ושהוא רוצה להיות איתה.לינדזי אומרת לו שהיא לא יכולה אבל היא מחבבת אותו.מאוד. דני אומר לה שזה לא חייב להיות משהו רומנטי..סתם לשתות ולצחוק קצת.לינדזי מסרבת והולכת. עד פרק 14 דני ולינדזי בקושי מחליפים מילה..ובפרק 14 לינדזי טסה למונטנה ומשאירה לדני מכתב. "Dear Danny I hate long goodbyes or short ones,for that matter. But Montana calls,and the cows are heading home. MOO see you soon. Montana. דני מחייך..ובפרק 18 העיניים מתחילם להתבהר.דני כמובן מדמיין את לינדזי בכל מקום..אך היא מתקשרת לסטלה וסטלה מספר לדני. לינדזי במונטנה מעידה במשפט כנגד הרוצח של חברות שלה.[כשהיא הייתה בת 16 היא הייתה עדה לרצח של חברות שלה בדיינר.] ודי קשה לה עם זה. בנתיים בניו יורק,מאק משחרר את דני כי הוא רואה עד כמה הוא עייף.דני מגיע הבייתה,מסתכל על הדואר,אומר "Go with your instincts" ויוצא מהבית. לינדזי מעידה שוב ואז פתאום דני נכנס לאולם.לינדזי מחייכת,מקבלת ביטחון שוב ובזכותה מרשיעים את הרוצח. הם מתחבקים,וגם כמעט מתנשקים..אבל הצלמים [המעצבנים האלה] הפריעו להם. מפה ועד פרק 24 העיניים חזרו לקדמותם,ז"א עוד פעם פלירטוטים וחיוכים. בפרק 24 אנו מוצאים את דני ולינדזי מכוסים בשמיכה על השולחן בילארד של דני.הם מחייכים ואומרים אחד לשני כמה הם שמחים שזה קרה. דני לןקח את המשמרת של לינדזי בשביל לאפשר לה לישון עוד קצת ומשאיר לה הודעה על הלוח בבית שלו ומשאיר לה חרצית בכוס עם מים. "Montana, don't freak out although I'msure you already have. we're trading shifts. I got you covered. enjoy your Snow Day D " היא נזכרת במה שהיה בערב לפני, על כמה שהם שתו..והיא זה נגמר בסקס. דני נלקח כבן ערובה אבל מצילים אותו בסוף..לינדזי רצה אליו,מחבקת אותו ואומרת לו היא מצטערת..אבל הוא מסביר לה שזה לא באשמתה. בעונה הרביעית הכל כבר יותר טוב.הם מדגישים כל פעם מחדש שהם ביחד, הפלרטוטים עולים רמה,ויש גם הערות על היחסים בינהם מדי פעם. עד פרק 16..שבו הכל מתנפץ BOOM אם משהו לא ברור אשמח לעזור. לפעמים אין לי מושג מאיפה אני זוכרת את כל זה. ואני בעד לטגלן אתזה כ"ההיסטוריה המלאה של דני ולינדזי"

Marg H

New member
חח, אולי זה יטוגלן שאיל יחזור../images/Emo3.gif

יפה לך כל האימפורמציה הזאת.
כן גם בתקופה שאני הייתי מכורה זכרתי בע"פ את כל המשפטים, מספרי הפרקים, ומה קורה בהם. לצערי, באחת הפגרות עברתי לסידרה אחרת ולשיפ אחר, חדש ומדהים. אז CSI זה באמת רק בשביל התיקים בשבילי. אני אפילו רוצה להחליף שם משתמש...

MeItOsH

New member
../images/Emo2.gif

אעאאעא לאאא! אל תעשי זאת למארג'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gali bitt

New member
וואי אין את פשוט גדולה!!

מאיפה כל הידע הזה?!!?!? טוב נו אני מבינה אותך.. ככה זה כשמכורים למשו.. אני מכורה להארי פוטר ואני זוכרת כמעט כל מילה.. כל עמוד.. חחח

MeItOsH

New member
אני לא אגדיר אתזה כמכורה אלא ..

כמשהו שהמורה שלי לסוציולוגיה/פסיכולוגיה פעם אמרה לי "אתה זוכר משהו רק אם הוא השפיע עלייך,היה קרוב אלייך ונגע לליבך" וכנראה זה באמת הקטע עם דני ולינדזי.הם נגעו לליבי. הכפרית והעירוני. אני זוכרת שהפרק הראשון שראיתי של NY היה עונה 2 פרק 22 שדני אומר ללינדזי שהנוף של ניו יורק יותר יפה מהנוף של שדה חיטה,והיא שואלת אותו אם הוא אי פעם ראה שדה חיטה.דני שתק. בפרק הזה ידעתי שהם יהיו ביחד.ושדני רוצה את לינדזי.היה אפשר לראות אתזה בעיניים שלו. וככה התאהבתי בDL אבל בעצם התחלתי/המשכתי לראות CSI רק בזכות דיוויד באלדאצ'י והספר משחק השעות שעשה לי חשק מטורף לפתולוגיה.[סיד
] אה כן,ותודה..:]

למעלה