שאלה...

Molchansky

New member
דווקא לדניס רודמן

הייתי מצמיד את ליסט, הוא היה מנגן על הפסנתר דברים מטורפים ותוך כדי שולח קריצה לנשים.

King LBJ

New member
בגלל שבקלאץ'...

הוא תמיד מנצח משחקים לפני הבאזר :p חוץ מפעם אחת השנה שאחרי סל קלאץ' גדול שלא, ירידה עלובה להגנה של קליבלנד עלתה להם בסל ניצחון מהצד השני של דרון וויליאמס << אבל זה חד פעמי ובגלל שהוא בקבוצה דפוקה! D:

the mnm factor

New member
לברון עוד לא עשה כלום בקריירה שלו

כל דיון עליו הוא מגוחך. הוא כרגע פחות או יותר בסקאלה של דומיניק ווילקינס... כאמור הוא יכול להפצע מחר ולהזכר בתור הפספוס הגדול ביותר בהיסטוריה. אתם מוזמנים לשאול את גרנט היל איך דבר כזה יכול לקרות. הדיונים עליו וההייפ סביבו הם שטות מוחלטת. עד שהוא לא ישנה את הגישה שלו וילמד קצת כדורסל בסיסי הוא פשוט יהלום לא מלוטש. ויהלומים לא מלוטשים יש בNBA כמו חול בסהרה.

אני לא מבין את הגישה הזו

אפילו אם לברון יפצע עכשיו, הוא עדין יזכר כחתיכת פספוס, שזה כבר משהו (עודד קטש עדין נחשב לפחות לשחקן הישראלי השלישי בכל הזמנים, ולדעת רבים הראשון), ואפילו אם הוא לא יקח אליפות לעולם וימשיך במספרים ובהישגים שהוא מספק, הוא בהחלט יהיה הול אוף פיימר לגיטימי. כולם אומרים שרק הטבעת משנה בסופו של דבר, ועדין ברשימת הפאוור-פורדים הגדולים של כל הזמנים אפשר למצוא את בארקלי, מלון, קמפ (ובינתיים גם גארנט) למרות שהם מעולם לא לקחו אליפות. ויחד איתם גם סטוקטון ועוד כמה חבר'ה (נאש וקיד הצטרפו, למרות שהם כמובן לא באותו קליבר). אין שום סיכוי שלברון לא יהיה שחקן ענק, הוא רק צריך לא למות. אולי לא ג'ורדן, אולי אפילו לא ברייאנט. אבל משהו בטוח הוא יהיה.

the mnm factor

New member
אני מסכים איתך לחלוטין!

אני פשוט אומר שלדבר עליו עכשיו כבר ברמה של הSF הטוב בכל הזמנים לפני שהוא פאקינג יודע לחסום כמו שצריך זה מגוחך. ואגב- כל אחד מהPF שהזכרת נחשבים לגדולים בכל הזמנים או כי יש להם MVP של הליגה (גארנט, בארקלי, מלון) או כי אנשים כמו בארקלי הביאו משהו חדש למשחק. עד בארקלי היה זה לא הגיוני ששחקן 2 מטר יקח כל כך הרבה ריבאונדים ויהיה PF כזה משמעותי. בארקלי הכניס חיות חדשה למשחק עם האופי המדהים שלו. אם אתה שואל אותי- ללברון יהיו לפחות 3 MVP של הליגה (על אליפות אני לא חותם. בשביל אליפות צריך להיות יותר משחק אנדיבידואל טוב) והוא אכן י-ה-י-ה הול אוף פיימר. אבל לדבר על זה עכשיו? נו באמת. למה לא מדברים על כריס פול בכזו אנטסניביות? למה לא מדברים על דווין וויד בכזו אנטנסיביות? הרי לוויד כבר יש גם אליפות וגם MVP של סדרת הגמר... והוא, בניגוד ללברון, יודע לעשות הגנה ו- שבר המון סטיגמות על גארדים נמוכים.

Oxycodone

New member
דווין וויד

וויד לקח אליפות בזכות שאקיל , אני לא חושב שהוא היה מצליח בלי שאקיל , לברון לעומת זאת לקח קבוצה של נגרים לגמר ה nba וניצח לבד את דטרויט באחת מתצוגות הכדורסל המרשימות אי פעם. גם ההשפלה של וושיגנטון 3 שנים ברציפות שהוא אחראי לה די מרשימה , חוץ מזה גם השנה הוא היה קרוב לאליפות במשחק השביעי מול בוסטון הוא נתן תצוגה מרשימה ביותר , רק חסר לו נסיון כי הוא די טעה במהלכים האחרונים במשחק , שהוא כפה שני שלשות שלא נכנסו , הוא כמעט ניצח את בוסטון , ולפי איך שההגנה של הלייקרס נראית..יכול להיות שהוא היה תופר את קובי והלייקרס ולוקח אליפות.. לדעתי לברון יכריח את הנהלת הקאבס להביא שחקנים משמעותיים שיעזרו לו , או שבאמת נראה אותו פורח בקבוצה עם תקציב גדול כמו ניו יורק. בכל מקרה , מעניין אותי מאוד מה הולך לקרות עם מיאמי בשנה הבאה , הם יכולים לבנות אחלה סגל לשנה הבאה , ויהיה מעניין לאיפה הם יגיעו. אני די בטוח שכריס פול ודווין ווויד יהיו המאג'יק והמייקל של הדור הזה. אני לא חושב שלברון צריך לקחת 6 אליפויות כדי להוכיח שהוא טוב כמו ג'ורדן , זה לא מוכיח שום דבר , התנאים שהיו לג'ורדן , מאמן כמו פיל ג'קסון , שחקנים כמו סקוטי פיפן , דניס רודמן הם פשוט מזל , קרה איזשהו משהו מיוחד עם שיקגו של שנות ה90 , אני לא מאמין שבליגה של היום יתחרש שוב מצב כזה ותנאים כאלו שיגרמו לקבוצה אחת להתעלות מעל כל הליגה.

עומר ו

New member
וויד לא לקח אליפות בגלל שאקיל

בעונת האליפות של מיאמי שאקיל היה לא יותר מסנטר ממוצע בפלייאוף, הדבר החשוב זה שהוא משך כל הזמן דאבל טים. בסיבוב הגמר היה לוויד ממוצע של משהו כמו 40 נקודות למשחק והוא שבר את שיא הNBA והגיע כמעט 100 פעם לקו בגמר, אז להגיד שוויד לקח אליפות בגלל שאקיל זה כמו להגיד שג'ורדן לקח אליפויות בגלל פיפין...

הכפפה

New member
אפרופו, ראיתם את הדירוג ב-ESPN?

דירגו שם את הופעות הגמר הטובות בהיסטוריה, מחושבות על פי נתוני ה-PER של האנליסט ג'ון הולינג'ר, ובמקום הראשון מופיע לא אחר מאשר דווין ווייד. הדירוג הוא בהתחשב בסטטיסטיקה בלבד, לפחות על פי העשיריה הראשונה.

Oxycodone

New member
זה נכון

וויד לקח אליפות בזכות היכולת שלו ללכת לקו ולקלוע כל כך הרבה נקודות..אבל בלי הנסיון והדומיננטיות של שאקיל , שמשך אליו שני מגנים ופינה את המקום לחדירות של וויד , יכול להיות שאם סנטר פחות מנוסה היה יותר קשה לוויד לעשות את זה.

../images/Emo207.gif יש בעיה

אני מנסה להגיב בשרשור על משחק מספר 5 אני כותב תגובה והוא לא מראה את התגובה הזאת.... ניסיתי לרשום במקום אחר תגובה וזה כן מראה מישהו יודע מה הבעיה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין לזה הסבר

יש המכנים את התופעה "מפלצת הפורומים" שמעלימה הודעות (גם לי נעלמה הודעה לפני שניה). זאת תקלה כלשהי בתפוז והנושא בטיפול על ידי ההנהלה. צ'טערת

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה עדיין לא כותב לך בשרשור המשחק?

והאם זה קורה לעוד מישהו?

למעלה