דווין וויד
וויד לקח אליפות בזכות שאקיל , אני לא חושב שהוא היה מצליח בלי שאקיל , לברון לעומת זאת לקח קבוצה של נגרים לגמר ה nba וניצח לבד את דטרויט באחת מתצוגות הכדורסל המרשימות אי פעם. גם ההשפלה של וושיגנטון 3 שנים ברציפות שהוא אחראי לה די מרשימה , חוץ מזה גם השנה הוא היה קרוב לאליפות במשחק השביעי מול בוסטון הוא נתן תצוגה מרשימה ביותר , רק חסר לו נסיון כי הוא די טעה במהלכים האחרונים במשחק , שהוא כפה שני שלשות שלא נכנסו , הוא כמעט ניצח את בוסטון , ולפי איך שההגנה של הלייקרס נראית..יכול להיות שהוא היה תופר את קובי והלייקרס ולוקח אליפות.. לדעתי לברון יכריח את הנהלת הקאבס להביא שחקנים משמעותיים שיעזרו לו , או שבאמת נראה אותו פורח בקבוצה עם תקציב גדול כמו ניו יורק. בכל מקרה , מעניין אותי מאוד מה הולך לקרות עם מיאמי בשנה הבאה , הם יכולים לבנות אחלה סגל לשנה הבאה , ויהיה מעניין לאיפה הם יגיעו. אני די בטוח שכריס פול ודווין ווויד יהיו המאג'יק והמייקל של הדור הזה. אני לא חושב שלברון צריך לקחת 6 אליפויות כדי להוכיח שהוא טוב כמו ג'ורדן , זה לא מוכיח שום דבר , התנאים שהיו לג'ורדן , מאמן כמו פיל ג'קסון , שחקנים כמו סקוטי פיפן , דניס רודמן הם פשוט מזל , קרה איזשהו משהו מיוחד עם שיקגו של שנות ה90 , אני לא מאמין שבליגה של היום יתחרש שוב מצב כזה ותנאים כאלו שיגרמו לקבוצה אחת להתעלות מעל כל הליגה.