שאלה

שאלה

האם נניח תגיעו לגיל יחסי מבוגר לגיל שכבר היתם אמורים להיתחתן ואתם בשלב שכבר רוב חבריכם מהשיעור וגם רוב שתי שיעורים מתחתכם היתחתנו היתם מתחלים לשמוע הצעות כמו גרושה? לא שחס וחלילה גרושה זה סוג ב לא זה לא סוג ב אבל זה גם לא טבעי או מוכר שבחור רווק יקח גרושה... אז מה אתם אומרים?

אתה

תעשה כמו שכולם יגידו לך שהם היו עושים? או שתעשה הפוך מכולם?
רגע, ואם חלק יגידו כך וחלק יגידו אחרת.....

תקשיב

זה לא הצעה שהיציעו לי! היה לי חבר במצב כזה והיתחתן אם גרושה... זה הכול אבל אני לא היתי עושה כזה צעד! מצד שני מעניין אותי שאר תגובות של בחורים שלו היו גם במצב כזה מה הם היו בוחרים.

קליט

New member
גרושה זה לא חסרון מהותי כמו

נמוכה לדוגמה. יש גרושות/רווקות נפלאות, ויש גרושות/רווקות דפוקות. בחר לך את הנפלאות שבינהן ! ושים פס על מה שאנשים יאמרו !

Corall

New member
גרושה-

זה לא חסרון מ ה ו ת י כמו נמוכה`` לא מאמינה למה שאני קוראת /tapuzforum/images/emo70.gif

זה בטח לא חיסרון מהותי.... זה רק

דבר חיצוני.... מה מהותי בזה? ונכון שהולכים היום על פיתות....אבל ליין העקבים עדיין לא חלף מהעולם.....

קליט

New member
סליחה !רק לחיסרון רוחני מתאיםלהגיד

חיסרון מהותי ? אז אני מתקן את המשפט ``גרושה היא לא חסרון מהותי כמו ``גויה`` -להבדיל- יתכן גרושה נפלאה ויתכן גרושה פחות נפלאה ! עכשיו אתן מרוצות באופן מהותי ? . . .

Corall

New member
מסתבר,

שלא הבנת אותי. לא נכנסתי לשאלה, האם גרושה זה חסרון מהותי או לא מהותי. או חסרון בכלל. הייתי המומה מכך, שהגדרת גובה, כחסרון מהותי. ועוד בנשימה אחת עם גרושה..

קליט

New member
טעיתי . טועים . נטעה .

התכונתי חסרון ממשי ולא מהותי. סליחה ! מחילה ! כפרה ! בואי לא נכנס לויכוח אם נמוכה זה חיסרון/ממשי או לא, בעיני הרבה אנשים -זה חיסרון .

Corall

New member
ומודה ועוזב,

ירוחם /tapuzforum/images/emo8.gif. שוב, נמוכה, זה לא חסרון. זה אולי יכול להוות בעיה להנשא לאדם גבוה ולהיפך. אבל חסרון? מה שייך? זה כמו לומר, שאדם שנולד למשפחה מעדה כזאת או אחרת, הוא בעל חסרון. נכון, שבפועל זה מצמצם את מעגל האפשרויות. אבל, לא מהווה חסרון. מקווה שעכשו אני ברורה יותר.

אוי לאוזניים שכך רואות,

ואוי לאצבעות שככה מקלידות (אחרי ש"אוי לראש שכך מעלה בדעתו").

חחח

צודקת. ככה זה כשאני באמצע עבודה, כותבת כל הודעה בשעה, ועושה הכל כדי שאף אחד לא יראה כאן... בטח קיס תשמח ש"תפסו אותי על חם"

kiss 18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוזניים רואות, אה???? פשש..נפלאות הבורא! נתפוס אותך על עוד משהו, חכי חכי...

קליט

New member
כן זה לא צחוק בכלל !

היום מנהלות רואות הכל עם קצה האצבעות שלהן . . . .

יש לציין שהמהות שלך גרועה

אם נמוכה זה חסרון מהותי בעיניך. ולא, אני גבוהה (אפילו מאד) אז זה לא כי פגעת אצלי במשהו רגיש.

למעלה