שאלה

שאלה

אני רוצה לקנות מחשב נייד מה דעתכם על המחשבים האלה ?? ומה הכי טוב מכולם ?? Acer דגם: Extensa 5620 Acer Extensa 5620Z-LX.E980X.113 5620G-LX.EA20X.145 Acer Extensa HP G7030EJ Notebook PC ‏ HP, Pavilion Media Center dv2750ej HP, Pavilion dv6720ej HP 6510 אני צריכה מחשב לגלישה אופיס שירים לדברים רגילים. עוד שאלה איזו חברה זאת Lenovo האם היא אמינה ?? האם כדאי לקנות מחשבים של החברה הזאת.... תודה

bar666xp

New member
לנובו זה מה שהיה פעם IBM...

כבר שנים שלנובו מיצרת את מחשבי IBM עד שרכשה לגמרי את יחידת המחשוב של IBM. לגבי הכי טוב זה = הכי תואם לשימושים = מפרט. אמינות ושירות = מותג. לשימושי אינטרנט ואופיס אין צורך במשהו מיוחד.. מה כן - כדאי להשקיע בכמות זכרון {זה תמיד נכון יש לכך הכי הרבה השפעה על העבודה}... בעיקרון כל הדור הנוכחי של הניידים כבר יתן לך יותר מהנחוץ להפעלת אופיס אינטרנט ושות ההבדלים בין מעבד חזק ל""חלש"" יהיו +- עוד שניה או אפילו 5 שניות לפתוח את תוכנת הWORD או תוכנת הסרטים זה לא קריטי וחבל על ה$ שלך אבל זה כבר שיקול שלך.

המשך

אני מחפשת מחשב טוב עד מחיר מקסימום של 3500 שקל. מה אתה ממליץ לי ?? והאם כדאי עם מצלמה מובנת או לשים מצלמה בנפרד??

יאיר B

New member
כמו שכבר כתבתי, זה סכום התחלתי לנייד.

שוטטי קצת בזאפ ותראי מה תמצאי (לא הרבה אגב). למזלך, השימושים שלך לא דורשים חומרה מיוחדת (אם מדובר רק על אופיס ואינטרנט). מהדגמים ששאלת עליהם, אני מעדיף את אחד ה-HP (אני רק לא יודע אם הם בתקציב שלך). לא חושב שתוכלי למצוא לנובו בתקציב כזה (אבל לפעמים יש הפתעות).

bar666xp

New member
תתפלא אפילו לנובו ../images/Emo8.gif

מסידרת 3000 הC100 וC200 אאל"ט מתחילים ב2.9Kש"ח~ בעלי מעבדי סלרון-M דיסק של 40G ועם 256M זיכרון {ברור שאיכסדוס XP ולא איכסטה}... אילו ממש יתנו מענה לאינטרנט אופיס וצפיה בסרטים בילבד
ואפילו http://www.pointpc.co.il/products/86648?ref=zap לומר שהם כדאיים? לדעתי יהיו של LG, HP, DELL ועוד שישתלמו יותר {יתנו יותר בעד ה$}... אבל את משימת החיפוש נשאיר לפתחת השירשור

למעלה