שאלה..

שאלה..

מישהי שיצאתי איתה תקופה ארוכה.. עכשיו היא התחתנה (בימים האחרונים) מותר להתפלל שהחבילה תיתפרק בשביל שהיא תחזור? הרי שדוכים זה משמיים? לא?

kiss 18

New member
תשובה

ה' ירחם עלינו! אתה היית רוצה שיתפללו שאם תתארס (תתחתן..) אז מי שניפגשת איתה תתפלל שתיפרדו??!! אם באמת היית מאמין שזה ששידוכים זה משמיים (כרגע זה נשמע תירוץ בשביל להתפלל על כזה דבר) , אז היית עוזב את זה...והיא תחזור אם היא שלך...ואם לא, תבוא לך אחרת, שהיא שלך ולא תחשוב על הקודמת בכלל... חסר לך על מה להתפלל??? שבוע טוב!

kiss 18

New member
מה את צועקת עלי???

פחחח היית צריכה לשרשר להודעה של בקבוקי...

kiss 18

New member
מה זה קשור אם זה לא שידוך או שהם סתם הכירו?

כרגע הם התחתנו...?! אז למה להתפלל שהם יפרדו??!!!? טוב, העיקר שאתה לא מתפלל על זה... אשן טוב בלילה! תודה! בעז"ה החצי שלך תגיע, לא צריך להתפלל שלזוג אחר יהרסו החיים... היא תגיע שלך, ולא תחשוב על הקודמת בכלל!!! בסדר?! יופי!

kiss 18

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

העיקר שירדת מהנושא, ו...ה' לא מצרף מחשבה רעה למעשה! בהצלחה בהמשך..

ה' ישמור!!!

חס וחלילה! צרות עין זו אחת התכונות הגרועות ביותר שיש, והקנאה, התאוה... מוציאות את האדם...

אתה מטורף ברמות!

אני מזועזע מעצם המחשבה הזאת על אחת כמה שלשאול את זה ועוד בכזה דבר של לפרק נישואין? אין לך אלוקים!

ותחשוב גם

לו הית מתחתן עכשיו והיה בא אליך מלאך ומספר לך שפלוני מתפלל ומבקש שהנישואין שלך אים בחירת ליבך יתפרקו לטובת זה שהוא יזכה באישתך. איך הית מגיב לזה?

אני ב ה ל ם . . . .

איך חושבים על דבר כזה בכלל???? וישמעו אוזנך מה שפיך מדבר... אם שידוך זה משמים אז היא כנראה לא השידוך שלך... תתפלל שהשידוך שלך יבוא במהירות ובקלות.. ובלי פירוקים של חבילות בדרך......

אתה שואל

ועונה ביחד..אם שידוכים זה משמים אז זה לא השידוך שלך!עובדה שהיא התחתנה עם מישהו אחר!ותאמין לי שלאלוקים יש סל מיוחד שבו הוא מניח את כל התפילות האלה...סל המיחזור הוא שמו של הסל..

דו צדדי

New member
זאת שאלה רטורית..

אל תיתמם.. לא היתה לך אף התלבטות לגבי שאלתך, התשובה ברורה לך לחלוטין. אז למה בכל זאת שאלת?? אנערף.. אולי סתם להדליק אותנו..

שאלה חמודה. .

חחחח אני מבין שאתה לא רציני בשאלה. . אם זה משמים אז סימן שהיא לא שלך. . . לא. . ? וחוץ מזה תפילה זה דבר מאד קדוש אתה מבקש מאבא משהו אז אם תבקש על השני רע אז זה יגרום רק לך רע. . . כמים הפנים לפנים. . ככה זה החיים מתוק אם אתה מתפלל אז תתפלל שתמצא את החצי האמיתי שלך . . ויש עוד טעות אצל הרבה החצי השני זה לא אחת בדיוק כמוך אלא אחת שתשלים אותך אם תכונות אחרות קצת שתמיד היה איזון . . שבוע ממש מוצלח. .

למעלה