שאלה נשברו לי 2 לחצנים במקלדת של המחשב...יש אפשרות לקנות לחצנים כאלה עם אותיות איפשהו?
B BaTeL37 New member 31/5/08 #1 שאלה נשברו לי 2 לחצנים במקלדת של המחשב...יש אפשרות לקנות לחצנים כאלה עם אותיות איפשהו?
R ronip5 New member 3/6/08 #11 יש אפשרות לתקן יש מעבדות תיקונים לניידים ואפשר למצוא גם קלידים בודדים למקלדת לדוגמא - פיקס סנטר באבן גבירול בת"א אין לי טלפון שלהם - הם מופיעים בדפי זהב תחפשי בגוגל
יש אפשרות לתקן יש מעבדות תיקונים לניידים ואפשר למצוא גם קלידים בודדים למקלדת לדוגמא - פיקס סנטר באבן גבירול בת"א אין לי טלפון שלהם - הם מופיעים בדפי זהב תחפשי בגוגל
B BaTeL37 New member 31/5/08 #6 חח..כן הבנתי אבל בשביל שני לחצנים שנשברו אני צריכה להחליף את כל המקלדת?!
י יאיר B New member 31/5/08 #7 כן. ככה זה במחשבים ניידים. תגידי תודה שלא התקלקל לך איזה חלק בכרטיס המסך. היית צריכה להחליף אח כל הלוח...
כן. ככה זה במחשבים ניידים. תגידי תודה שלא התקלקל לך איזה חלק בכרטיס המסך. היית צריכה להחליף אח כל הלוח...
מ מטאור2001 New member 1/6/08 #9 אם יש לך מחשב של DELL ומעבדת השירות היא CPM (לא קנית את המחשב ב-3-4 חודשים האחרונים) - יש סיכוי שיחליפו לך חינם.... המחשב שלי באחריות והחליפו לי מקלדת חינם.
אם יש לך מחשב של DELL ומעבדת השירות היא CPM (לא קנית את המחשב ב-3-4 חודשים האחרונים) - יש סיכוי שיחליפו לך חינם.... המחשב שלי באחריות והחליפו לי מקלדת חינם.