שאלה

שאלה

קרן שלום, אני מבקשת לדעת לגבי עתידי המקצועי. כרגע עובדת כמורה ממלאת מקום בבי"ס עד סוף השנה (האם את רואה אותי ממשיכה בתחום?), כבר זמן רב שאני חושבת להיות עצמאית אך מתלבטת לגבי התחומים וחושבת האם זה זמן טוב? ואם בכלל יתאים לי? אודה לך מאוד אם תוכלי לכוון אותי ולומר לי מה מתאים לי? והאם כדאי לי לעשות את הצעד ולהפוך לעצמאית? שמי: יפית שיר תאריך לידה: 2/3/76 תודה ויום טוב

שלום לך יפית ,

דבר ראשון : נכון לשנה הקרובה אני לא רואה שינוי בתחום העיסוק . החל משנה הבאה ישנם שינויים שיבואו מתוך החשבונות נפש שאת עורכת עם עצמך ומתוך הבנת רצונותייך יש פוטנציאל להיות עצמאית אך את חייבת פרגון ופידבק כך שלדעתי הרצון הוא למצוא עוד מישהו יחד איתך תחום העיסוק העצמאי יכול להתקשר לניהול,טיפול,מחשבים, משאבי אנוש - או אומנות . את בתהליך הבשלה ולכן ממליצה להמתין עם העצמאות עד לסוף השנה הבאה ... אך בינתיים לא שוללת עיסוק מקביל כלומר להפוך את התחום בו את רוצה לעסוק כעצמאית לתחביב כרגע או לתת לו עדיפות משנית ולהשקיע מהבית במקביל לעבודה חיצונית . השנה הדגש הוא על הבית , משפחה ויש קצת לחץ נפשי מכיוון המשפחה הקרובה ובן הזוג . בהצלחה,קרן

למעלה