שאלה-

תפודית

New member
שאלה-

מי מכם שראה את the rocky horror picture show שהוא סרט פולחן אגב מי שלא ראה שילך מיד, חושב שהוא ראוי להיות גיי אייקון?

סהר 27

New member
ברור שכן

עם הבלונדיני הזה,יכול להיות סרט סטרייטי????? נתפשר ונגיד יוניסקס עם קריצה

MARMELAD

New member
לא הבנתי

מי זה "הוא יכול להיות גיי אייקון"...? הסרט? רוקי? הבלונדיני? בכל אופן בעיניי הסרט הוא חופשי אייקון. הסרט לוקח את כל המוסכמות החברתיות, עושה מהן צחוק, מבלבל בין נשיות וגבריות - וזה אפילו לא משנה... חוץ מזה שיש את הסצינה האהובה עליי - ההיא שבה הדוקטור מזיין את בראד הסטרייט הממושקף.....
למרות שלא רואים כלום - פשוט עשה לי שמח לראות שהסטרייט הלחוץ קיבל קצת ונרגע.....!

אה יופי...

כשקראתי את ההודעה בבוקר לא זכרתי בדיוק אם הוא זיין אותו או שסתם אני מתבלבלת בסרט. בכל מקרה, אני עדיין לא מבינה מה כל כך מיוחד בסרט הזה. מישהו מוכן להסביר לי?

dizzy dan

New member
זה רק אחד הסרטים הכי טובים שיש!

נכון שהוא מטופש, נכון שהשירים אידיוטים (ומקסימים), נכון שסוזן סרנדון טיפשה... אני ראיתי אותו בפעם הראשונה בהאלויין בבית קולנוע בארה"ב שעשה את זה כמו שצריך, ומאז אני מכור! (לא סתם יש לי את התמונה של ד"ר פרנק-אן-פרטר בכרטיס). אני בכיף מכניס ותו כאייקון (למרות שהסרט מוציא את הטרנסוויסטים כחייזרים...)

MARMELAD

New member
רוקי הורור פיקצ´ר שואו

בעקרון הסרט יצא מתישהו בשנות השבעים (נדמה לי 76). שיחקו בו טים קארי, סוזן סרנדון, מיט לואוף בהופעת אורח ושאר שחקנים לא רלבנטים לחיינו. עכשיו מה הופך את הסרט הזה להומואי? אז הסרט מצולם בסגנון הסרטים הקלאסיים של שנות החמישים. זה כבר נקודה לזכותו. תוסיפו לזה את העובדה שהוא מחזמר, ורוב מחזות הזמר הם גיי אייקונז ברמה זו או אחרת. נצרף לזה את הסיפור המזעזע / משעשע על בראד וג´נט, זוג סטרייטי שמרן ומפוחד שיוצא לירח דבש ונתקע עם המכונית בכניסה לאחוזה של דוקטור פרנק פורטר. הדוקטור המשונה ומשרתיו הביזאריים עושים בטירה ככל העולה על רוחם, כשהמטרה העיקרית שלהם היא לגאול את ג´נט ובראד משמרנותם המייסרת. ואם זה כולל להזדיין איתם, לגרום לג´נט לשכב עם רוקי הורור, גבר שרירי ומסוקס שנוצר על ידי מכונות וגנטיקה, להלביש אותם בבגדים תחתונים, ללמד אותם לרקוד את הטיים וארפ, ובכלל להתעלל בהם בכל דרך אפשרית - מה טוב. אחרי שהסרט יצא לאקרנים הוא הפך לשלאגר היסטרי בקרב טרנסקסואלים, הומואים, סטרייטים שלא מפחדים ללבוש גרביונים ושאר טיפוסים כגון אלו. הם היו מגיעים לכל הקרנה של הסרט, ומדלקמים את המילים בעל פה. לאט לאט התחילה להשתרש הצגה שלמה באולמות הקולנוע. הצופים הקבועים היו עולים לבמת הקולנוע לבושים במיטב גרביוניהם, רוקדים את הריקודים, שרים את השירים, ועושים שישו ושמחו אחרי ההקרנה עם שאר הקהל והרבה סמים ואלכוהול. עוד זמן עבר וגם האביזרים הגיעו להצגות האלו. יורד גשם בסרט? הקהל משפריץ מים אחד על השני. הדמויות מתכסות מפני הגשם? הקהל מניח עיתונים על הראש. וכך הלאה וכיוצא בזה. וגם היום כשאנחנו כבר כמעט שלושים שנה אחרי שהסרט יצא לאקרנים, כמעט בכל עיר גדולה בעולם אפשר למצוא את הסרט הזה מוקרן באחד מבתי הקולנוע (בדרך כלל בימי חמישי / ראשון ב 24:00). אלו היו ששים שניות על למה הסרט הזה הוא גיי אייקון. עוד שאלות? תשאלי. ולסיום, נתייחד כולנו עם מילותיה האלמותיות של ג´נט:
Touch a touch a touch a touch me I wanna be dirty Chill me, thrill me, fulfill me Creature of the night!​

ראיתי את הסרט

כמה פעמים אפילו, אבל אני באמת לא מבינה מה ההיסטריה סביב זה.

Kingomri

New member
הקשיבו הקשיבו

ג´נט? דוקטור סקוט! ג´נט? בראד! רוקי? ווף!!! ג´נט? דוקטור סקוט! ג´נט? בראד! רוקי? ווף!!! ג´נט? דוקטור סקוט! ג´נט? בראד! רוקי? ווף!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הסרט הכי מזעזע שאפשר לעשות, הכי 1982! סוזן סרנדון ואחד מהאחים בולדווין בבגדים תחתונים שתי נשים שמנות (והפעם, חברים וחברות, לא במטבח) עם תסרוקות נוראיות ושמות כמו קולמוביה ומג´נטה (אתם יודעים, נו, הצבע הזה של ההומואים) לבקן בלונדיני קירח (אז ככה יראה אלי לוזון אחרי דיאטה???) וטים קארי המדהים... מי בכלל מסתכל על הבלונדה שמקפץ לו בתחתוני זהב... ראיתי את הסרט 13 פעמים (מביך, נו, אפילו לא ראוי להזכרה, כמה שזה מעט), והיד עוד נטויה (ואם אתם עדיין לא יודעים, אז ביום שישי האחרון של כ-ל חודש בקולנוע כוכב ברמת השרון כל הפייגלעך והפאג-האג´ס של צפון תל אביב מתלבשים במיטב מחשופיהם וביריותיהם ויוצאים במחול המטורף) אחריי לאפטר פארטי!!!

dizzy dan

New member
האחים בולדווין?

הוא לא בולדווין... אבל הוא כן משחק בתור ראש העיר בספין סיטי

Lizz

New member
פרטים

הרוקי המקורי עצמו יצא בשנת 73, הסרט בשנת 75.

ELP

New member
סרט ענק ../images/Emo13.gif

יש לי אותו ב DVD ואני רואה אותו המון, וגם את פריסיליה מלכת המדבר

fayd הפשוש

New member
או עכשיו קלעת בול ../images/Emo6.gif

פריסליה מלכת המידבר אייזה סרט ענק אני מת אליו ואת רוקי אמממ.... המף... לא ממש ראיתי (מוריד את הראש בבושה ומחכה להצלפות)....

שמנתולה

New member
הידעתם?!

טים קארי (פרנק n פורטר) הוא אח של פרדי מרקיורי (קווין) אמת או אגדה אורבנית?!

dizzy dan

New member
ממש לא!

הם באמת דומים קצת... אבל לא... נראה לי... אני אבדוק!

למעלה