אני אישית חושב שכדי ללכת על זה אם הם ניפגשו רשמית והכל טוב למה לא?
א אריאל בראל New member 2/5/08 #26 אני אישית חושב שכדי ללכת על זה אם הם ניפגשו רשמית והכל טוב למה לא?
T The Aecerola New member 2/5/08 #21 דוגרי ורק את האמת. הכרתי את בעלי דרך הנט. ואנחנו חרדים מודרניים או איך שזה נקרא. ככה שאי אפשר לדעת מהיכן יבוא מזלך.
דוגרי ורק את האמת. הכרתי את בעלי דרך הנט. ואנחנו חרדים מודרניים או איך שזה נקרא. ככה שאי אפשר לדעת מהיכן יבוא מזלך.
ל ליאור השבב ניק New member 4/5/08 #29 זה בדיוק , הדבר שמרתיע אותה. להכיר גבר , שאחרי הנישואין , יתכתב בנט.. ומי יודע לאן יגיע.
מ מולאן בת New member 2/5/08 #22 שמעתי איזה מישפט פעם מאיזשהו מרצה... נשואין שהתחילו מהגשמיות..יסתימו מהגשמיות...
מ מולאן בת New member 2/5/08 #23 חברה עם כל ההצדקה שיש בשידוכים... כל אחד מקבל תשידוך שלו כפי מעשיו...וזה שכבר אנחנו פה בנט מורידה ממנו כמה "כוכבים"
חברה עם כל ההצדקה שיש בשידוכים... כל אחד מקבל תשידוך שלו כפי מעשיו...וזה שכבר אנחנו פה בנט מורידה ממנו כמה "כוכבים"
א אחת ברמהה New member 2/5/08 #25 אני מכירה כמה שהכירו מכאן,בינהם זוג אחד חרדי חזק מאד. אני חושבת שהם מסכנים.בחיים לא הייתי רוצה להכיר מכאן את בעלי
אני מכירה כמה שהכירו מכאן,בינהם זוג אחד חרדי חזק מאד. אני חושבת שהם מסכנים.בחיים לא הייתי רוצה להכיר מכאן את בעלי
ק קסמאישי New member 3/5/08 #27 אני מכיר איזה בחור שהכיר אחת מברזיל אלמנה עם ילדים שמבוגרת ממנו באיזה 15 שנים אבל אין מצב שזה יקרה לי אפי` שלדעתי זה לא נורא פשוט אני לא רואה מצב שזה יקרה
אני מכיר איזה בחור שהכיר אחת מברזיל אלמנה עם ילדים שמבוגרת ממנו באיזה 15 שנים אבל אין מצב שזה יקרה לי אפי` שלדעתי זה לא נורא פשוט אני לא רואה מצב שזה יקרה
נ נועם 21 וחצי New member 4/5/08 #30 לדעתי זה קיים אבל זה תלוי בהמון דברים מסביב. מה המטרות, האם הם יודעים שאחרי החתונה הם יצליחו לשמור על הכל וכו... אבל בתכלס זה אפשרי
לדעתי זה קיים אבל זה תלוי בהמון דברים מסביב. מה המטרות, האם הם יודעים שאחרי החתונה הם יצליחו לשמור על הכל וכו... אבל בתכלס זה אפשרי