שאלה...

idodo cohen

New member
נתון סטטיסטי- אתר התוכנית בנענע.

אגב, בתחילת העונה דן הוביל עם איזה 30%, ובערך בפרק השלישי התחילה נסיגת הקהל ממנו. זה נראה לי בסך הכל מדגם די משקף. ובכל מקרה, אין לי ספק שנועם היה לוקח אם זה היה תלוי בקהל. וחבל.

idodo cohen

New member
אה, ולשאלתך

נעמה נמצאת שם בזכות דן, נטו. אם לא הוא, לא הייתה מתקיימת משימת הכוח הכפול-ריקודים ההזוייה [ביטול 2 הצבעות], והיא הייתה עפה ראשונה- שזו רק השערה, אבל מבוססת על הכימיה הראשונית שהייתה לנעמה עם שבט סבאנה, שרצה שהיא תודח ראשונה אחרי האיחוד [אמנם זה סוכם אחרי שדן זכה בחסינות, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שדן בכל מקרה לא היה אמור להיות במשחק בשלב הזה]. ואני לא מלכלכך על נועם, הוא באמת נראה בחור חביב, אבל הוא לא השתתף בהישרדות. לא שיחק את המשחק החברתי ואי לכך לא התלכלכך עם המושבעים [ואם היה משחק, היה עף ברגע שלא היה זוכה בחסינות- בגלל שהוא חזק], עשה רק אתגרים [ובמינון של שליש מהמשימות שעשו חבריו על אי החיים. כולם גם היו מוטים לטובתו, הותאמו לכישוריו כיוצא יחידת 669, והסיכוי שהמתחרה שלו היה מנצח אותו היה בגדר נס], ו.. כמה שלא נעים, גם לי, להגיד את זה- ההפקה התערבה לטובתו בדיוק באותה מידה שהיא התערבה לטובת דן. פשוט החליטה שהוא צריך להגיע לגמר, באופן שרירותי לגמרי. אני לא חושב שמגיע לו מיליון שקל מ"הישרדות" ובזה זה מסתיים.

NP16

New member
ואז אם הוא גם לא היה שם,

אז יכול להיות שהם בכלל לא היו הולכים נגד נעמה ,הם לדעתי רצו להדיח אותה סתם כדי שדן יאבד חברה.

idodo cohen

New member
לליה הייתה כימיה גרועה איתה.

ואני ממש לא מצדיק פה את ליה. היא הייתה די מוזרה בפרק ההוא
אבל מצד שני.. נו. ככה היה.

switzland

New member
תגידי את באמת בת 20 פלוס?

מה זה התגובות האלו שאת כותבת לאחרונה? זה נראה שמישהו בן 8 השתלט על הכינוי שלך והתחיל לשלוח הודעות. לכנות את דן מלך ועוד לצייר לו כתר? מממממ .... זה מזכיר לי את תקופת הילדות שלי. כל דבר שכותבים נגד דן את קופצת ויוצאת מצחיקה בעיניי אוהבי הראויים, התחלת לרדת על נעם כי הוא זה שמפריע לך גבגמר ועל מושיק כי הוא לא יצביע לדן בגמר, את כותבת שלא פייר שהמושבעים יצביעו למנצח ושלא פייר שנעם בגמר ... תרגיעי קצת או לפחות תעמידי פנים. להכנס לפורום בשעה 3 וחצי ולילה כדי לזרוק משפט כמו שאת שולחת מתאים יותר לילדה קטנה, זו דעתי.

deathly hallows

New member
יו אתה כל כך מעצבן עם הגיל הזה

כן אני בת 25, ואני אכנס לפורום מתי שיש לי זמן- מה זה עניינך בכלל?? ואולי לך זו שעה מוזרה אבל אני הייתי במשמרת לילה בעבודה- אתה יודע מבוגרים עובדים לפרנסתם. תרד ממני כבר ותן לי להביע את הדיעות שלי בשקט מה אכפת לך?? אני לא מבינה מה כואב לך כל כך... ועם הכתר הזה שיגעת אותי כבר!!!

תשובה עניינית

אז ככה: דן כבר בגמר השבת נדע מי השני שעולה לגמר ע'י קבלת חסינות. שבת הבאה נדע מי השלישי/שלישית שעולה לגמר, כנראה ע'י הצבעת הדחה במועצת השבט של המתמודד/ת הרביעי . לאחר מכן, במשדרי הגמר יבחר הזוכה מבין ה 3 ע'י חבר המושבעים. נכון, הייתה כוונה שההצבעה לזוכה תהיה באמצעות SMSים , אבל היוצרים של השרדות אמריקאית שמהם נקנה הפורמט התנגדו בתוקף למהלך כזה, וההצעה נפלה.

למעלה