שאלה...

קרן ט

New member
שאלה...

אם דן לקח חסינות ויש עוד חסינות אחת זה אומר ששניים מה-4 בטוח בגמר אז מה עושים בדיוק המושבעים? בוחרים מבין שניים ? לא הבנתי מה הם יעשו...

l סיו l

New member
המושבעים בוחרים מבין השניים ואת המנצח בגמר../images/Emo9.gif

deathly hallows

New member
לא אין SMS

הלוואי והיה בהודעות אז חברת הסלולר שלי הייתה מרוויחה בוכטות ודן היה זוכה

themominit

New member
חבורת סבאנה מקסימים

כי ההפקה גרמה להם להיות מקסימים- וחוץ מזה חיייבים להשאר צמודים למקור, ובמקור ההצבעה היא ע"י המושבעים. וזה חלק מהרעיון של המשחק- להיות הכי חרא, אבל שהשאר לא ידעו שאתה חרא, בשביל שיצביעו לך בגמר
חוץ מזה, גם אם הגמר היה באי- לדן לא היה סיכוי כי גם שם כולם ידעו שהוא תחמן ושקרן.

idodo cohen

New member
דווקא הסיכוי גדל../images/Emo3.gif

בקהל 40%+ בעד נועם. דווקא המושבעים עלולים להצביע לדן, ויש סיבות. גם אני הייתי מצביע לו. הוא הכי פחות כלומניק שם [בוודאי פחות מנועם], ולמעשה הוא הסיבה לזה שנעמה עדיין שם [הפקה וכו'].

מעניין מאיפה אתה קובע אחוזים

% 40 מהקהל? מאיפה לך? יש לך נתון סטטיסטי או תחושת בטן בלבד? המושבעים יצביעו לדן? אתה יכול לנמק לי את התסריט שלך לאיך הגעת לזה? דן הסיבה שנעמה שם או ההפך? שוב פעם אתה בא ללכלך על נעם? מה הקטע שלך? קבל את ההצבעות של המושבעים לפי ההגיון ותחושת הבטן שלי נלעם: מושיק, ליה, יעל, עידן, שחר, גיא, ורה 7 קולות לדן: מרינה ומשה 2 קולות

deathly hallows

New member
משה ומרינה לא יצביעו לדן!

מאיפה המידע הזה?? מרינה לפי ההיגיון תצביע לנעמה! ומשה יצביע לדן?? השתגעתם??? ראיתם מה הוא אמר עליו באי המתים לנועם??

למעלה