שאלה

פשוT אJי

New member
אני אישית-

אוהבת יותר זיפים, זה גברי ויפה בעיני.. כך שאיתי אין בעיה בנושא!! מחוץ לזה כל בחורה שנפגשת בעומר צכה לקחת בחשבון את העניין.

זיפים זה יפה.

אבל אחרי חודש הזקן נהיה זקן ויוצא מגדר זיפים, אני שמח כי זה יתן לי לבדוק את סולם הערכים האמיתי של המיועדת.

פשוT אJי

New member
אז מה-

גם אם לא תפגש ב"ספירת העומר" תגדל זקן לקראת הפגישות המכריעות, כדי לדעת אם סולם הערכים שלה נכון ואמיתי?? נשים בניגוד לגברים אם הן תרגשנה כמיה טובה עם בן אדם, החיצונית תלך ותשפיע פחות ופחות. מיותר להתעסק בזה לדעתי. היה אתה !! פנימיותך תוקרן והיא זו שתיצור את הכמיה אם הפרטנרית !

יש לכתחילה, ויש בדיעבד.

לכתחילה עדיף להפגש בזמן נורמלי ולהראות נורמלי. אחרי שאני כבר נפגש בעומר אני שמח שזה כך כי יהיה לי עוד אופציה לבדוק את סולם הערכים, וזה שאהבה יכולה לשפר תדמית חיצונית אני יודע, רק שזה לא נובע משום סולם ערכים זה טבע האדם. אני רוצה אחת שהמראה החיצוני לא יפריע לה ושיהיה אכפת לה מהדברים החשובים באמת!!

ההודעה לא קופצת לי אז אשאל שוב,

מה דעתכן על יציאה לפגישה ראשונה בעומר כשאסור להתגלח, האם זה יכול להרוס את הרושם הראשוני. או שזה לא אמור להפריע? אשמח לקבל תגובות.

Corall

New member
נפגשתי

עם בחור, 3 פגישות בעומר. ואחת אחרי... אני רוצה לומר לך, שזה לא יאומן כמה זה משפיע. ואני, אדם שחיצוניות לא יכולה לבלבל אותו. אבל עם זאת, לא הייתי מחכה בגלל זה.

בתחילה חשבתי כמוך,

ואח``כ חשבתי שניתן לבחון כך את סולם הערכים של הבחורה, את חושבת שזה מבחן קשה מידי?

Corall

New member
לא.

אני חושבת שזה בכלל לא מבחן. כי זה לא ענין של, לבדוק מה חשוב לה ומה פחות. זה ענין של אם היא מתחברת לדמות, נמשכת וכו`.. ז``א זה פרט שא``א לזלזל בו.

גם אם ההודעה לא קופצת

(אחרי 24 שעות היא לא תקפוץ יותר) זו לא סיבה טובה בכלל לפתוח הודעה ראשית נוספת! כל עוד ההודעה לא עברה לעמוד הבא - אין לפתוח הודעה ראשית באותו נושא!

למעלה