שאלה

פו צהוב

New member
מחברים אותו דרך כבל USB או דרך הבלוטות'

לפני שאת בוחרת לעשות זאת דברי עם המפעילה הסלולארית שלך לגבי עלויות. גלישת DATA (כמו במחשב) עולה המון. שלא יהיו "הפתעות" בחשבון טלפון.

ypm

New member
חיברתי סלולרי ל 1330

אתמול חיברתי לראשונה מבחינתי.... גם סיקרן אותי איך זה עובד אז חיברנו סלולרי דרך הBT למחשב XPS M1330 (להבנתי בסלולרי חייב להיות מודם פנימי) מה שלא ידעתי זה שמהירות הגלישה נקבעת לפי קליטת האינרטנט של הסלולרי ואיזור שחיברנו הקליטה לא היתה גבוהה. לצורך הבדיקה נכנסתי לאתר ספורט5 והווידאו היה מקוטע, אך כל השאר היה בסדר, ויותר מהיר מהרשת האלחוטית שהיתה רחוקה מידי. חג שמח!

itaizil

New member
אבל איך עושים את זה טכנית..?

אני לא מבין איך מתפעלים את העניין...

מושו 21

New member
גמני עשיתי ניסיון קטן עם הנוקיה שלי

והנייד דרך בלוטות' לפני כן התעניינתי באורנג' קצת לגבי חבילות גלישה DATA ודחפתי להם שאלה האם אפשר להתחבר עם נייד ללא רכישה של כרטיס מודם סלולרי (שעדיין עולה בארץ המון) - נאמר לי שלא וחייב את הכרטיס ורכישה של חבילת גלישה (HSDPA ( High Speed Downlink Packet Access בנפרד מחבילת הגלישה הקיימת שאני משתמש בה לגלישה באינטרנט דרך המכשיר. כנראה שזה שטויות כי דרך התוכנה של נוקיה (שמקבלים עם המכשיר) הצלחתי להשתמש בטלפון הנייד לגלישה עם הלפטופ .. מן הסתם שזה "אכל" לי רבע מהחבילת גלישה של הסלולרי (25 מגה מתוך ה-100 מגה שאני משלם עליהם) כי האימיול היה דלוק...

למעלה