לגבי היבלות, זוהי אכן חסימה (אנרגטית או
פיזית קלה (שזה שלב אחרי אנרגטית). אני ממליצה לך על טיפול רפלקסולוגי (אני לא יכולה לעזור לך, אני מהדרום). תספרי לרפלקסולוג על הרצון שלך לקצר את האצבעות. כדאי לך לאמר לו שאינך זקוקה לשכנוע למה לא לעשות, אלה בטיפול שיעזור לך ולגוף שלך להרגיש שלמה כך שלא תרצי בכלל לעבור את הניתוח. האצבעות, מבחינת הגוף, שמשתקף על כפות הרגליים. נותן מסרים לאיזור הראש. את יכולה לעשות ניסיון. קחי קרם ותמרחי על כפות הרגלייים, לאחר מכן תתחילי בעדינות רבה להחזיק אצבע אחת מהבסיס שלה ולעלות בעדינות, כך אצבע אחר אצבע כמה פעמים. בשתי הרגליים בערך כ עשר דקות לכל רגל, תנגבי את הרגליים, תנעלי נעליים או סנדלים ותצאי לעשות סיבוב קטן ליד הבית. איך את מרגישה? את חשה משוחררת יותר? את מרגישה שיותר אויר נכנס לראות כשאת נושמת? אצל כל אדם התגובה הפיזית והרגשית תהיה שונה קצת. תשימי לב לתחושות שלך כשאת יוצאת אחרי הטיפול שנתת לעצמך , אולי עכשיו תראי שאם התגובה הזו כל כך מיוחדת. הקיצור של האצבע יכול להעביר לך מסרים מסוג שונה לגמרי לראש, שווה לך גם לקחת טיפול אצל רפלקסולוג (בהתמקדות על אצבעות הרגליים) רק כדי להרגיש עד כמההאיזור הזה משפיע על הראש ועל החשיבה.