שאלה.....

2000or

New member
שאלה.....

אני לא יודעת אם אני בפורום המתאים, אבל יש לי בעיה באצבעות הרגלים. הרגל שלי ממש ארוכה ורזה והאצבעות שלי ממש ארוכות, וזה מוריד לי את הביטחון העצמי ומונע ממני לנעול נעלים פתוחות. רציתי לדעת אם יש ניתוח לקיצור האצבעות? ובנוסף יש לי 2 יבלות, והאם יש דרך להסירן תודה :)

freearth10

New member
לא הייתי ממליצה לך

לקצר את האצבעות שלך. הן לא אלה שגרמו לך לאבד את הבטחון שלך והניתוח שלהן לא יחזיר לך אותו. אצבעות הרגליים מסמלות את העתיד ואת בטח לא רוצה לקצר אותו!. יבלות מסמלות תקיעות מסויימת ולא יעזור לך שום דבר, כמה פעמים שתסירי אותן - הן יחזרו שוב ושוב. מה שאת צריכה זה לא להסיר, לא את היבלות וגם לא את האצבעות, אלא לטפל בכל מי שאת ובדברים אותם את מונעת מעצמך, חוסמת מלקבל.
מאיה

לגבי היבלות, זוהי אכן חסימה (אנרגטית או

פיזית קלה (שזה שלב אחרי אנרגטית). אני ממליצה לך על טיפול רפלקסולוגי (אני לא יכולה לעזור לך, אני מהדרום). תספרי לרפלקסולוג על הרצון שלך לקצר את האצבעות. כדאי לך לאמר לו שאינך זקוקה לשכנוע למה לא לעשות, אלה בטיפול שיעזור לך ולגוף שלך להרגיש שלמה כך שלא תרצי בכלל לעבור את הניתוח. האצבעות, מבחינת הגוף, שמשתקף על כפות הרגליים. נותן מסרים לאיזור הראש. את יכולה לעשות ניסיון. קחי קרם ותמרחי על כפות הרגלייים, לאחר מכן תתחילי בעדינות רבה להחזיק אצבע אחת מהבסיס שלה ולעלות בעדינות, כך אצבע אחר אצבע כמה פעמים. בשתי הרגליים בערך כ עשר דקות לכל רגל, תנגבי את הרגליים, תנעלי נעליים או סנדלים ותצאי לעשות סיבוב קטן ליד הבית. איך את מרגישה? את חשה משוחררת יותר? את מרגישה שיותר אויר נכנס לראות כשאת נושמת? אצל כל אדם התגובה הפיזית והרגשית תהיה שונה קצת. תשימי לב לתחושות שלך כשאת יוצאת אחרי הטיפול שנתת לעצמך , אולי עכשיו תראי שאם התגובה הזו כל כך מיוחדת. הקיצור של האצבע יכול להעביר לך מסרים מסוג שונה לגמרי לראש, שווה לך גם לקחת טיפול אצל רפלקסולוג (בהתמקדות על אצבעות הרגליים) רק כדי להרגיש עד כמההאיזור הזה משפיע על הראש ועל החשיבה.

hal767

New member
לא ממליץ

אני גם לא מאמין שיהיה רופא שיסכים לבצע ניתוח מסוכן ומיותר כזה. אינני יכול להרחיב במסגרת הזאת, אבל יש מקום לשיחה איתך בנושא, שמטרתה ללמד אותך לקבל את גופך באהבה. מראה חיצוני הוא עיניין של טעם. מה שלא יפה בעייניי האחד יחשב אצל האחר כנאה ומקסים. יתכן ש"חברים" העירו לך על מבנה רגליך ולכן החלטת להכנע ללחץ ולשנות. לדעתי זאת טעות. זה באמת לא חשוב מה אחרים חושבים עליך. החשוב שאת תחשבי על עצמך באופן חיובי. ובאמת לא מבנה כף רגל הוא זה שיקבע את מהותך, את מידת הצלחתך ואת דעת הסביבה עליך. באשר ליבלות, יש לבדוק את מהותן ואת הגורמים להם, ואז ניתן יהיה למצוא פתרונות לבעיה, ואין לי ספק שישנם כאלה.

hal767

New member
בוודאי שקיים

אבל השאלה היא, האם עושים אותו ע"פ בקשת המטופל, או כשבאמת צריך כשישנה הפרעה או ליקוי כלשהו.

התכוונתי ניתוח פלסטי, אולי קופ"ח לא תשתתף

בהוצאות, אבל כיום בכסף (גדול) ניתן לקנות גם ניתוח שכזה. גם ללא ליקוי או הפקעה.

hal767

New member
אכן כך

והשאלה היא, אם זה נכון ורצוי לעשות זאת. אני חושב שלא מומלץ במקרה הנידון.

תשובה....

כל שיטה שמטפלת בגופנפש , הילינג, רייקי רפלקסולוגיה שיאצו דיקור ועוד.... לאיזון , חשובה מכל . אני ממליצה על יעוץ מטפל רב תחומי שימצא את הדרך לטפל בכל מה שמפריע לך. לא ניתוח , לא הדרך . אגב כף הרגל שלך כנראה פרופורציונלית למבנה הגוף שלך. ויבלות, הן חסימות , בהחלט יש לטפל בכל דרך בה תבחרי , מהשורש של הבעיה . בהצלחה חג -שמח אריאלה ------------------------------------------------------------------------------------- לצפוניים, בחודש מאי סדנת רייקי 1+2, פרטים בתיבת המסרים

למעלה