שאלה...

שירה882

New member
שאלה...

קוראים לי שירה ואני בת 20 ואני מחפשת ללמוד קורס בדיבוב וקריינות רדיו לשנה הבאה.... אם למישהו יש הצעות הערות הסברים או סתם טיפים אני אשמח. ד.א. אם צריך ניסיון אז אני משדרת ברשת א' בתוכנית נוער... תודה מראש! ויומעולה! שירה.

ענת ניב1

New member
הי שירה,

נראה לי שהקורס שלנו יכול להתאים לך. אנחנו משלבים דיבוב וקריינות ובכלל מקנים יכולת שליטה בקול, כניסה לדמויות שונות מתנסים בקריינות לפרומואים ופרסומות וכו'. מתארגנת קבוצה לקורס הבא, אם את מעוניינת אוכל להרחיב במסר הפרטי. בברכה, ענת ניב מנהלת קורסים לדיבוב וקריינות אולפני ג'אנגל ת"א

Eyal 1 2 3

New member
ענת, יש לי גם שאלה.P: ../images/Emo215.gif

אולפני ג'אנגל מדבבים/דיבבו/ידבבו סדרות, סרטים, פרסומות או משהו או שאני לא מכיר.?

ענת ניב1

New member
באולפני ג'אנגל בעיקר עושים פוסט פרודאקשן

וקריינויות, מייצרים פסקולים וכו'. את הסדרה מ.ק 22 (סדרת אנימציה סאטירית ששודרה בערוץ 2) הקליטו בג'אנגל, זה לא היה דיבוב אלא קודם סאונד ואח"כ אנימציה. באופן אישי אני מקריינת שם פרומואים, את היכל התהילה לערוץ הילדים הקלטתי שם, אני מביימת שם קולות לפרויקטים לחו"ל במספר שפות, אבל ג'אנגל לא מדבבים עבור ערוץ הילדים סדרות אלא אחראים לכל הפרומואים, ובכלל לערוצי הוט ולערוצי 2 ו-10 וכן פרסומות וסרטי תדמית. ג'אנגל עובדים בשיתוף עם חברות לאנימציה ולכן תהליך הדיבוב הוא הפוך, כמו בחו"ל.

kobi6262

New member
ענת..

אשמח אם תפרטי לי גם על הקורס שאת תפתחי (מחירים וכו') במסר פרטי. תודה, קובי.

שירה882

New member
לענת.

ענת שלום, תודה רבה על התשובה. אשמח מאוד אם תוכלי לשלוח לי במייל פרטים על הקורס. [email protected] חג שמח! שירה

למעלה