שאלה..

WHATEVER7

New member
זה מסובך בהתחלה...

אבל אחר כך תופסים את הרעיון חח :) וזה נהיה אחלה של דבר..

Shiri from the block

Active member
לא הייתי אומרת שזה כזה אחלה כי אחר כך בקשר של נישואים או קשר ארוך, זה גורם להרבה בעיות. נגיד את במערכת יחסים עם בן ואז יורד לך החשק ואת רוצה להיות רק עם בנות ואז מה? מה עושים? נפרדים? ואז כשאת עם בת ואת רוצה שוב להיות עם בנים...? אני כל כך מפחדת מהקטע הזה בעתיד, אני רואה איך אני הולכת לסבול../images/Emo122.gif

WHATEVER7

New member
כן..

אין מה לעשות. עזבי נישואים עכשיו, זה הדבר האחרון.. בינתיים צריך להנות וכמה שיותר..ואם צריך לחתוך ממערכת יחסים כי באלך פתאום על בת ולא על בן וההיפך אז אין מה לעשות. זה או שתישארי ולא יהיה לך טוב או שתגמרי את העניין. בהתחלה יהיה קשה אבל הסיבה שבגללה וויתרת על אותה מערכת יחסים תשתלם וכבר לא תהיה באסה כזאת.. חח ולא בהכרח תסבלי..פשוט תצטרכי לשבור את הראש והרבה.. ככה זה כשיש תמיד 2 אופציוט ולא רק אחת..אבל זה היופי שבזה :)

FireInsaid

New member
חח שמעי, תחשבי את נשואה לבחור,

שחשבת שהוא האחד שלך ובלהבלה, ופתאום באה מישהי....XD זה חתיכת בלאגן. כמו בכל הסרטים האלה P:

WHATEVER7

New member
מה שלא יודעים לא פוגע חחח../images/Emo3.gif

רוב הסיכויים שזה יקרה..מה לעשות יש חולשות.. ואם החולשה תבוא בצורה של אישה שאי אפשר לעמוד בפניה...אז או שהולכים על זה או שמתבאסים ושומרים אמונים חח אני כבר השלמתי עם זה שיהיה לי רומן או 2 כשאני אהיה נשואה חח

LudaGirl

New member
וואלה

בי קיימת תקווה שלא... אבל תקווה.. אני כבר בגדתי באקס שלי עם בחורה, והתאהבתי בה במקביל.. זו בעיה, כי בחור יכול לתפוס לך את הלב, ככה ששום בחור אחר לא יעניין אותך, אבל הוא בחיים לא ימלא את החלל שבחורה ממלאת.

WHATEVER7

New member
בדיוק..

בגלל זה אמרתי שיהיו לי רומנים עם בנות כשאני אהיה נשואה (גם לפניי..). זה מו אחר לגמרי יחסים של בת ובת ויחסים של בן ובת

Gas Panic

New member
כל כך צודקת.

זה פשוט משהו אחר, לשני הדברים יש משמעות שונה לגמרי. אולי בגלל זה לביסקסואל/ית שמתחתן/ת עם גבר/אישה עדיף להסביר קודם לבן/בת הזוג על הנטייה שלה ושהם יקבלו את הבעיה ביחד וימצאו איזשהו פיתרון, במקום סתם לפתח רגשות באמצע מערכת היחסים למישהו/י מהמין השני ולהרוס אותה.

1DeadEnd

New member
לגמרי..

למרות שהיה לי מוזר לדעת שבסרט היא הייתה בת 25... מלכה! שחקנית מדהימה=] יש סרט חמוד נוסף בשם "העניין של גריי".. אין שם ממש סצנות לס למינהן, אבל הוא חמוד..

למעלה