שאלה ???

talkad

New member
שאלה ???

שלום לכולם ! האם יש איזה חוק לגביי ריסוק קרה שמישהו הפיל וריסק לי את הטיסן הוא פתח שלט עם אותו תדר לפני זה הוא לא שאל לגביי תדרים פתח שלט ועשה מה שבראש שלו הוא לא רצה לפצות אותי בכלום האם אפשר ליטבוע אותו תודה טל

אלעדהלר

New member
אתה יכול לנסות לתבוע אותו אבל..

אני לא מאמין שתצליך חובת ההוכחה עליך .... תדרים זה דבר ארטילאי ופרוץ.. אל תשכח שאם אתה תפסיד (דבר שסביר שיקרה - כי שטח ההטסה הוא לא מורשה ולא מוכר, ואין תקנון וחוקים (איש הישר בעיניו יעשה) גם מבחינת ביטוח ) אתה תצתרך לשלם לו הוצאות משפט ,ימי עבודה , נסיעות ... ועוד כהנה וכהנה שיסתכמו בהרבה!!! כסף. אני עדיין לא נתקלתי במקרה של פתיחת רדיו בכוונה תחילה.. לכן פשוט הבחור לא אחראי.. אם אתה רוצה להטיס בשקט תתארגן עם כמה מחבריך (היותר אחראים ) ומצא שטח אחר.

אלעדהלר

New member
וופר אתה בדיוק מזכיר לי את ..

הנתבע לעתיד המדובר משום מה תמיד יוצא שאנשים מחפשים אותך דווקא מהסיבות הלא נכונות!

alonj

New member
לא יפה לומר, אבל...

אם הוא אכן פתח תדר סתם ככה בלי לבדוק ו"שתל" לך את הטיסן באדמה, ועוד לא מוכן לפצות אותך... כדברי המשפט - Don´t get mad, get even... והמבין יבין.

גיא1234

New member
הייתי מציע שלא תעשה כלום

כי זה יגרור את הבנאדם ההוא לנקום וזה לא ייגמר בחיים. פשוט פעם הבאה תהיה יותר זהיר, אין מה לעשות. כל פעם שאתה מגיע לשטח תבדוק אחד אחד איזה תדר יש לו, ואם אתה רואה שמישהו חדש מגיע תנחית את הטיסן באותו רגע ותבדוק מה התדר שלו.

blaumark

New member
מקובל ברוב המקומות שבמקרה כזה

מי שלא בדק תדרים ופתח רדיו משלם או לפחות משתתף במעל 50% אבל זה אינו חוק ולא ניתן לחייב מה שאפשר זה עם אתם רוב בשטח ומגובשים זה לא לתת לו להטיס ואני לא מתכוון לכוח פיזי אלה להחנות רכב על המסלול או לעמוד לפניו מספר מטיסים כדי שלא יוכל להטיס אין אחריות שזה יצליח אבל אם אתם מגובשים יש סיכוי טוב בהצלחה אגב איפה האירוע קרה ומי השותפים לאירוע אם אני מכיר אולי אוכל לעזור

hiyair

New member
חשוב לכולם

האינטרס של כל אנשי השטח שבו אתה או כל אחד מטיסים להקפיד שאף אחד לא יפתח לשני רדיו . מה העונש למי שפתוח רדיו או אפילו מזיק לטיסן של מישוא הוא לתקן את הטיסן במקרה הטוב במקרה הרע לקנות טיסן חדש ושאר הביזרים שניזוקו במקרה והוא לא רוצא לעשות שום דבר אנשי השטח (המסלול) חייבים לא לתת לבן אדם כזה לא להטיס במסלול שלכם בכל דרך שהיא לבי טביעה לדעתי אתה יכול לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות אבל אתה צריך להכין את התביעה היטב במקרה ובחור חושב שאפשר לתקן ואתה לא צריך למצוא בורר מוסכם ומה שהוא יחליט לעשות יאיר

למעלה