שאלה

חביתוש20

New member
שאלה

שמעתי על איזשהוא תיאטרון ביפו, אני לא זוכרת מה השם. כמה חבר´ה שפשוט התמקמו באיזה מבנה נטוש שם (מן אמפי תיאטרון או משהו) וכבר כמה שנים הם מריצים הצגה שמבוססת על אגדה יוונית, הרבה אנשים אומרים שזה ממש מדהים, שכאילו במהלך ההצגה עוברים כמה אולמות וכל מיני כאלה... מישהו שמע או מכיר ?

New member
נראה לי

שאני יודע למה את מתכוונת. לפני בערך שנתיים ומשהו הייתי בהצגה ע"פ משהו יווני...על הנשים שמחליטות להפסיק ב"מגעים מיניים" (בשביל הילדים שביננו) עם כל הגברים כאמצעי ללחץ להפסקת המלחמה. או שאת מתכוונת לאמזונות (אין לי כוח להסביר מי הן היו) וללחימה הבלתי פוסקת שלהן ברומאים או בעם אחר (לא זוכר במדוייק). זה או זה או שניהם ביחד. אני זוכר במעורפל...אבל אני כן זוכר שזה באמת במספר אולמות ושזו לא ממש הצגה קונבנציונאלית...הייתי שם במסגרת מגמת התיאטרון שהייתי בה. אהה וכן זה ביפו, בצדו האחורי של "מועדון התיאטרון" אם אני לא טועה. ונראה לי שאני כן...

sihaya

New member
טרויה

וההצגה היא ליזיסטרטה (לא 2000) אני משארת לפחי התיאור אני לא הייתי בהצגה

suzzie q

New member
מה שאתה מדבר עליו לא קשור בכלל

היא מדברת על תיאטרון נוצר אתה על ההצגה ליזיסטרטה בה הנשים מכריזות על שביתת מין

New member
אני לא מדבר על ליזיסטרטה

מה גם שנראה לי שההצגה לא הייתה קיימת אז עדיין. נראה לי שזה באמת של תיאטרון "נוצר". בעצם לא, אני (כמעט) בטוח. וחוץ מזה, זו הצגה באמת מיוחדת, ככה שלא נראה לי שהיא יכולה להיות דומה באיזהשהיא צורה להצגה של תיאטרון מימסדי (ע"ע ליזיסטרטה) כלשהוא. אולי רק ברעיון הראשוני אם כבר.

sihaya

New member
הסיפור שאת מספרת

הוא הסיפור של המחזה ליזסטרטה מה שיש היום בקאמרים (אם אני לא טועה) זה ליסיטרטה 2000 עיבוד של ענת גוב המחזה המקורי הוא מאוד שונה. וחוצמזה במעבר בין מחזה להצגה שני מקומות שני במאים ושני שחקנים שונים בהחלט יכולים להעביר לך את זה בצורה מאוד שונה תחשבי על זה נטלי .

suzzie q

New member
כבר חשבתי על זה וגם...

אני מכירה היטב את ההבדלים שבין שני הגירסאות לא לדאוג אני חושבת לפני שאני מדברת

sihaya

New member
אם לא שמת לב אני אעיר את תשומת ליבך

ההודעה שלי הייתה כתגובה להודעה שקרמה כתב/ה לא להודעה שלך להבא תבדקי לפני שאת מגיבה.

suzzie q

New member
אני דווקא בדקתי ואת כתבת

הסיפור שאת מספרת....קרמה זה גבר.. הייתי בטוחה שאת מתכוונת אליי אז..

sihaya

New member
טעית.

מאחורי הכינויים אי אפשר לדעת אם זה זכר או נקבה אז פשוט מסתכלים כתגובה למי נמצאת ההודעה ואז יודעים טוב לא משנה היה עבר נגמר.

suzzie q

New member
אתה מדר ללא ספק על ליזיסטרטה

כי אתה בעצמך כתבת שזו עלילה בה הפסיקו הבנות במגעים מיניים לצורך המלחמ ה זו אולי הייתה הגירסה הישנה של ליזיסטרטה והיא אכן הייתה קיימת באותה תקופה הטעות שלך היא שליזיסטרטה 2000 העיבוד המחודש לא היה קיים באותה תקופה .....

gamegir

New member
לדעתי מדובר על תאטרון "נוצר"

שנמצא באולם "אלהמברה" ביפו. יכול להיות?

למעלה