שאלה...

SuGaRBabe1

New member
שאלה...

אני צריכה עצה בנוגע לכמה דברים..
יש לי פצעים על הפנים... פצעי זיעה כאלה, וגם כמה פצעים מוגלתיים קטנים אבל בולטים... המייקאפ שיש לי לא מסתיר אותם טוב... מה לעשות? אני יודעת שאני צריכה לקנות מייקאפ חדש, אבל איזה מייקאפ? כאילו, מה צריך להיות שונה בו? שיהיה נוזלי, על בסיס מים, מה?... פודרה מעולה יש לי
זאת לא הבעיה... עוד משהו, העפרון השחור והמסקרה תמיד נמרחים לי על הפנים וזה מעצבן...
יש משהו שאפשר לעשות שימנע את זה או שיפחית את זה..? אם מישהי יודעת את התשובות שתענה בבקשה... תודה

תיראי...

בקשר לפצעים אני לא יודעת איך לעזור לך כי לפעמים זה גם תלוי באיך שאת מורחת אותו... ואין לי מושג איזה מייק אפ יתאים לך לפנים כי לא ראיתי אותם... וגם לא ראיתי באיזה מייק אפ את משתמשת ככה שאני לא יכולה ממש לדעת, יכול להיות שפשוט איך שאת מורחת את המייק אפ לא הכי טוב או שאולי את שמה מעט מידיי או יותר מידיי אין לי מושג.... אם תתני יותר פרטים אולי אני יוכל לעזור לך אבל בקשר למסקרה ולעפרון שחור אני ממליצה לך להשתמש במסקרה ועפרון שחור של קאסטרו... ומומלף שהמסקרה תיהיה נגד מים, זה לא נמרח גם כשאת מזיעה או יורדות לך דמעות וכו´... רעות

MaYo0sH

New member
בקשר למסקרה ולעיפרון-

אולי את צריכה לבחור חברה יותר טובה ממש שאת משתמשת. אני אישית מאוד אוהבת את העיפרון לעינים של CARLINE והוא זול יחסית על מסקרה אני לא יכולה להמליץ לך כי יש לי רק של JADE בבית ואני בקושי משתמשת בה.....

SuGaRBabe1

New member
אני משתמשת במסקרה של קרליין

היא מעולה אבל היא נמרחת... והעפרון של איזה חברה שאמא שלי קונה מקוסמטיקאית... אהה, וד"א, עוד שאלה - מצאתי שפתון מהמם מהסדרה החדשה של מייבילין, Water shine diamonds, אבל הוא עולה 50 שקל, זה נראה לכן הרבה...?

MaYo0sH

New member
../images/Emo25.gif בקשר לשפתון

אוי ראיתי את השפתון הזה מין אפקט יהלומים. אני אישית נורא אהבתי אבל תלוי איך הוא נראה על השפתיים אם הוא יפה כמו שנראה בפרסומת- אז הוא שווה את ה-50 שקל.

SuGaRBabe1

New member
גם אני אהבתי ../images/Emo99.gif

לדעתי הוא נראה טוב על השפתיים... לפחות עליי
אז נראה לי שאני אקנה אותו... בכל מקרה תודה על התשובות

עצות

דבר ראשון, תפסיקי עם המייק אפ! תני לעור לנוח ולנשום. תנקי אותו עם מים וסבון וכמובן מי פנים לחיטוי וזהו! את יכולה ללכת לרופא עור או קוסמטיקאית אם המצב לא משתפר. מייק אפ זה לא פיתרון קבוע לפצעים. אם העיפרון והמסקרה נימרחים בגלל לחות, את פשוט צריכה לקנות תכשירים עמידים במים. בהצלחה.

tootik

New member
קונסילר ירוק....../images/Emo153.gif

אם מדובר על פצעים אדומים הכי טוב לכסות אותם באמצעות קונסילר שהגוון שלו ירוק... צבע זה בעצם מנטרל את הצבע האדום וככה מכסה אותם. על זה את מורחת את המייק אפ שלך, בטפיחות באמצעות ספוגית לחה על מנת שהקונסילר לא יזוז, וכמובן לפדר בפודרה שקופה. אני ממליצה לך את הקונסילר הירוק של איל מקיאג´ שמגיע בבקבוקון... בהצלחה!

SuGaRBabe1

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

אבל... כמה בערך צריך לעלות הקונסילר הירוק?

katykr

New member
אף אחד לא יודע?

קונסילר ירוק נשמע כמו משהו ששווה לנסות...אבל לאיזה חברות יש?

Springy

New member
Make Up For Ever

לא עולה לי בראש שום חברה אחרת שיש לה קונסילר ירוק...

רז בת

New member
בועז שטיין = מומלץ !../images/Emo127.gif

לבועז שטיין יש קונסילר ירוק ממש טוב.. לי אישית יש אותו.. בכלל האיפור שלו סוף ! הצלליות המייק אפ הכל אישית יש לי ים צלליות מבריקות שלו.. ואין לזה סוף מוצרים באיכות גבוהה, ששוים כל שקל
רז בת

רז בת

New member
../images/Emo91.gif

הייתי ממליצה לך לנסות את האיפור של בועז שטיין איפור מקצועי וממש טוב אני משתמשת במוצרים אגב.. יש לו גם את המייק אפ הירוק עליו כבר המליצו לך לפי מה שראיתי אם תרצי אוכל לעזור לך.. יש לי מס´ חברות מאפרות שעובדות עם החברה.. ועוד המלצה קטנה ממני.. חשוב לנקות את העור לישון ללא איפור בלילה כשהעור נקי וגם אם את צריכה לבקר אצל הקוסמטיקאית לניקוי עמוק יותר מה רע? זה אחלה יום פינוקים! בהצלחה רזזזז בת

תקראי את התגובה שכתבתי למעלה

"פצעי בגרות יש לי רעיון שממש עוזר" כתוב שם משהו שממש יעזור לך!!

למעלה