שאלה

CrazyBoi

New member
שאלה

עברתי על הטאגלייס אבל עדיין לא ממש ענה לי על השאלה.. מזה בדיוק אימו? פוני לצד,שחור,שלדים? גם קראתי פעם שמישו אמר למישי שרצתה להתחפש לאימו לחתוך את עצמה... מישו רוצה קצת להסביר בפירוט על כל האימו...

PerfectSP

New member
אחח, אימו.. ../images/Emo190.gif

זהירות:חפירה
זה תלוי. סה"כ זו סוג של סצנה,בדיוק עמו ערסיזם,מטאליזם,רוקיזם,וכדומה. עכשיו כמובן, שכל סצנה הנ"ל מתבססת על סוג מסוים של מוזיקה. וכן גם סצנת האימו.. בשנה האחרונה סטייל ה'אימו' תפס תאוצה בכל העולם, ונהיה מוכר לכל הסובבים. אימו היה קיים גם קודם לכן, אך פחות היה מוכר מאשר עכשיו בקרב הקהל הרחב. להלן מרכיבי הסצנה הזאת, כמובן שהם באים בהכללה, של מה שסגנון זה מייצג לרוב:
לבוש ה'אימו':
לאימואים יש סגנון לבוש מיוחד והוא מתאפיין ב: א. פוני לצד,שמכסה עין אחת. ב. סקיני ג'ינס. ג. סופגי זיעה,בדר"כ משובצים. ד. חגורות ניטים וסקא. ה. הרבה פריטי סקא(משבצות,למי שלא יודע), וגם פריטי גולגלות וכדומה. יש אימואים שנוהגים ללבוש גם כובעים, בעצם הכל בא כדי להסתיר את עצמך מהעולם( פוני - שלא ייראו את עינייך, סופג זיעה - בדר"כ כדי שלא ייראו את מה שאני אסביר אח"כ, כובעים - להסתיר שיער וראש וכדומה)
מנהגי האימו:
המיתוס אומר, כי אימו כדלקלן, חותך ורידים. מה זה אומר
לוקח סכין\כל דבר חד, ובצורה מזוויעה שאין לי מושג איך ולא רוצה לדעת, חותך את מפרקי הידיים שלו, שמה נמצאים ורידים נראים לעין. אל תנסו את זה בבית
אבל כמובן שזה לא אומר שכל אימו חותך ורידים. זה שבן אדם מתלבש בסגנון האימו,לא אומר שהוא מתנהג ככה בנוסף,זכרו. אז למה
ככל הנראה עושה להם את זה האימואים,לחתוך ורידים. כיוון שהאימואים מאופיינים גם בתור אנשים מלנכוליים ועצובים כל הזמן,( בדר"כ מתוסכלים מזה שלא מקבלים אותפ בחברה) חתיכת הורידים היא בעצם התגובה שלהם לכאב שהם מרגישים בפנים. מנקודת המבט שלי: אנשים חסרי אופי. הם לא מסוגלים להתמודד עם קשיים, ולכן בורחים. לא ממולץ.
מוזיקת האימו:
כמו לכל סצנה, גם פה משתייכת המוזיקהףשבעצם מובילה את הכל. מוזיקת ה'אימו' היא המסובכת ביותר מבחינת הגדרתה. ישנו ה'אימו' הישן, וה'אימו' החדש. אימו היה קיים כבר משנות ה70-80, אך לא כמו שהוא מוגדר היום. יש הטוענים כי הסיבה הייתה שבשנות ה90' להקה בשם "Jimmy Eat World" אשר ניגנה מוזיקה שהוגדרה אז בתור אימו, בתחיל שנות ה2000 שינתה את סגנונה, וביחד עם זה הגדרת האימו נסחפה איתה. כיום להקות כמו: Fall Out Boy My Chemical Romance Funeral For A Friend Taking Back Sunday The Used מוכתרות כלהקות אימו, הן בצדק והן לא. לגבי סגנון ה'אימו' המוזיקלי, יש הרבה ויכוחים. אמנם לגבי טקסטים המוגדרים כאימואים,לא נוכל להתווכח. טקסטים המתלוננים על, "אוי,כמה קשה לי","אוי,איזה חרא","הכל בבאסה" וכדומה, יכללו כטקסטים בעלי מסרים 'אימואיים'.
אז מה זה בעצם אימו,בכלליות
אימו(Emo) זה קיצור של המילה Emotional או Emotion, הכוונה רגשות,או רגשני. ילדי סצנת האימו מאופיינים בתור ילדים רגשניים, שמביעים בעצם את הרגשות שלהם. לכן נוכל למצוא הרבה קריקטורות של אימואים שייצרו את ילד האימו עם דמעה, הרי הם מרבים לבכות ולהיות עצובים כל היום.
מה זה ילדי סצנה
בעצם ילדי סצנה, מדבר על האנשיחם שנמצאים והם חלק מתוך הסצנה שנקראת 'אימו', בין אם זה רק הלבוש, רק המוזיקה או ההתנהגות, לבין עם זה הכל יחדיו - שזה ה'אימו' האמיתי. בדר"כ כשמדברים במושג "ילדי סצנה" מדברים על תופעה מוכרת בקרב הנוער כיום, שזה אנשים שלא באמת באו ונהיו אימואים כי זה מה שהם, אלא הלכו עם הזרם. כיוון שסצנת האימו פופולרית מאוד בימים אלו, נוכל למצוא הרבה אנשים שבעצם הם "מתחזים", ומנסים להתקבל לחברת האימו, למרות שזה לא באמת מה שהם. מסתבר שהרבה אנשים בעולם, מצאו בשנתיים האחרונות את מנהג חתיכת הורידים כמגניב, כמו שאם אתה ערס ואתה מעשן, אתה 'מגניב'. בדיוק אותו סיפור הכל. אז בסה"כ, אימו זה עוד אחת מהסצנות. לדעתי, אחת מהסצנות ההרסניות(כיוון שהיא פוגעת באדם גם גופנית,אם הוא נכנס לזה חזק). זהו
מקווה שלא שכחתי דבר, ושהבהרתי בכלליות

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif שכחת את החלק הכי חשוב

את הקטע הזה שאימואית [נגיד שאני] הולכת ברחוב כולה בעצבים כי היא בדיוק עשתה פן ומתחיל לרדת גשם, וחבורת בנות ורודות [פקאצות] באות אליה ואומרות לה "לכי תאכלי חתולה יא מגעילה איזה פריקית בואנה לכי להקריב איזה חזיר לשטן" ואת עוד שנייה מוציאה את הסכין שיש לך בכיס האחורי ומשפדת את כולן אחת אחת @%^#&^#&%H&S#WQBNBN^SN^% פאקינג שרמוטות אומגאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד כן.

PerfectSP

New member
XDDDDDDD ../images/Emo190.gif

אם כבר, מה ששכחת לציין, לא אבל בעצם כן אמרתי על זה משהו
שחלק מהקטע שאימואים עצובים כל היום זה כי לא מקבלים אותם בחברה, ומקניטים אותם ובלה. תלמדי לתעלם. ואני לא אומרת את זה ממקום שלא חווה את זה. תאמיני לי,כל יום בבצפר,פי אלף יותר ממך. וכבר זרקו עליי בקבוקים,ואף כיסאות. ותאמיני או לא אבניםOם חחחח אני בבצםר של ערסים משוגעים!!!@# שנה הבאה אני יכולה סופסופ לעבור. והערות זה משהו יומיומי שחיים איתו. אני לא אפרט><"

dolev1994

New member
עוד אחת שגרה בערייה כמו רמלה

לא הפסיקו לקרוא ולעצבן ולהרביץ לי ככה עד שאני איממתי שאת כל השוטים אתכוף להם לצוואר.. ואז יש פתאום כבוד :p

PerfectSP

New member
לאלאלא, ../images/Emo190.gif

רמלה
חחחחח עיריית פשע שלא מהעולם הזה,איזה פחד זה שמהXD

PerfectSP

New member
XD ../images/Emo190.gif

מסתבר שירושלים לא פחות מסוכנת
פשייי כמה חטפתי עליהם את הג'ננה.. אבל זה לא ככה, סיימתי את הקריירה עם מישהו אחד,בא אחר
הם פשוט באים אחד אחרי השני,כמו ארבה
וחטניקים או זייניקים זה הכי פתאטיXD אותם בדר"כ פעם אחת אני מפחידה והם בורחים כמו טאטלה

RockSter

New member
שונאת פקאצות.. חחח

הן דווקא דיי משעשעות... היום באה אליי ילדה כשהכנסתי ללוקר... ילדה מפגרת מהשכבה.. היא הסתכלה על התיק שלי... היו שם סיכות של להקהת HIM אם מישהו מכיר.... אז היא כזה שואלת אותי: "לאיזה קבוצה היית משתייכת?? לאימואים, לערסים, לפריקים?" חחחח אני רק מגחכת לה בפרצוף.. אח"כ היא שואלת אותי: "את שומעת מוסיקה של פריקים?" אז אני אומרת לה: "תגדירי מוסיקה של פריקים" אז היא אומרת: "רוק" אני בגיחוך עוד יותר גדול מסבירה לה על להקת הרוק טוקיו הוטל שכל הפקאצות התחילו לשמוע, ולהגיד: "אוייי... בילללל אתה כל כאאאך חתיךךךך תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד" ולהסביר לה שאם מישהו שומע רוק הוא לא בהכרח פריק או אימו או משהו בסגנון... סורי על החפירה........... קיצר.. אני בעד להשמיד את הפקאצות מהעולם!! צריך למחות אותן מפני המפה!

CrazyBoi

New member
אני כן חותך את עצמי

אבל לא בורידים זה נחשב?? ותודה על ההסבר

PerfectSP

New member
למה?!!@#../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

מיד ועכשיו להפסיק
מה ז"א חותך?
איפה ומה הנסיבות?!@ בבקשה

CrazyBoi

New member
סתםם במקומות כמו

כתפ גב זרוע ורידים לא הצלחתי עדיין..

mulon1984

New member
הא?!

בגב ובכתף הצלחת לחתוך את עצמך, אבל בורידים עדיין לא? מוזר... יכול להיות שהידיים שלך פשוט הפוכות? כך או כך, אינני רואה שום סיבה לעשות לעצמך צלקות. לי יש צלקת רצינית בכף יד שמאל, ולא הייתי רוצה עוד :) למרות שיש לי 0_0 אבל את הגב הייתי רוצה להשאיר נקי :) מצורפת תמונה של הצלקת ביד שמאל, בתקופה שהיא עוד היתה פצע :) 11 תפרים ללא הרדמה!!!

CrazyBoi

New member
אממ

בגב ובכתפ משום מה זה כאב שאני יכול לסבול אבל הורידים זה ממש קשה להגיע אליהם...

MispIaced

New member
התפרים אמורים לכאוב?

כאילו, הכאב הגדול כבר היה, כל כאב שיהיה אחרי זה הוא יותר חלש ממנו ולא תרגיש אותו
. לי יש רק צלקת בשפה, על היד, ועל האצבע מחדירה של חוד שלם של מחוגה (שבכלל לא הכאיב, משום מה. Oס)

למעלה