שאלה

מצב
הנושא נעול.
שאלה

שאלה
יש למישהו אות המספר טלפון של מחלקת אבדות של אגד בתחנה המרכזית הישנה בת"א? משומה האתר של אגד לא עולה לי.. תודה מראש.

gsx750f

New member
אז ככה כמה שזכור לי

שאלה
יש למישהו אות המספר טלפון של מחלקת אבדות של אגד בתחנה המרכזית הישנה בת"א? משומה האתר של אגד לא עולה לי.. תודה מראש.
אז ככה כמה שזכור לי
תחנה ישנה רציף הר ציון 03-5371888 או לחליפין סניף חולון שתחנה הישנה שייכת להם 03-5553400 או 03-5553410

הייתי מציע לנסוע מחר בבוקר לתחנה

שאלה
המרכזית החדשה ולחפש שם מחלקת אבדות (אולי בקומה 6?!). אפשרות נוספת היא לגשת למשרדי אגד, הנמצאים בדרך בגין בת"א (דרך פ"ת), קרוב מאוד לפינת רח' מוזס ולחפש שם את מחלקת האבידות. אפשר כמובן גם לפנות למודיעין בטל' 03-6948888 שפעיל משעה אחרי צאת השבת ועד 23:00.

gsx750f

New member
למה לשלוח אותו קיבל ממני טלפונים

המרכזית החדשה ולחפש שם מחלקת אבדות (אולי בקומה 6?!). אפשרות נוספת היא לגשת למשרדי אגד, הנמצאים בדרך בגין בת"א (דרך פ"ת), קרוב מאוד לפינת רח' מוזס ולחפש שם את מחלקת האבידות. אפשר כמובן גם לפנות למודיעין בטל' 03-6948888 שפעיל משעה אחרי צאת השבת ועד 23:00.
מדויקים של התחנה הישנה ושל סניף חולון

כשכתבתי את ההודעה עוד לא ראיתי

מדויקים של התחנה הישנה ושל סניף חולון
את ההודעה שלך. כמובן שההודעה שלך פותרת את הבעיה שלו ואין לו צורך להסתובב.

gsx750f

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo52.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

את ההודעה שלך. כמובן שההודעה שלך פותרת את הבעיה שלו ואין לו צורך להסתובב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה