שאלה ...

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
שאלה ...

אוקי אז יש לי שאלה , בזמן האחרון אני סובל מכאבי ראש מאוד חלשים אומנם אבל הם מהסוג שלפעמים פשוט בא לי לצרוח שזה יעבור לי אתם יודעים ? בכל מקרה זה לא ממש בזמן האחרון זה כבר כמה שנים ככה ורציתי לדעת כי חברה שלי אומרת לי שיכול להיות שזה עקב שהיה ממושכת מול המחשב או עקב תזונה לא נכונה . אני רק בן 24 ואני ממש פוחד שיש לי משהו , או שאני צריך להיבדק וזה ... מישהו יכול להרגיע אותי ולהגיד לי שזה משהו נורמאלי לחלוטין ? גם הכאבי ראש האילה באים והולכים באים והולכים לפעמים פעם ביום לפעמים פעמיים לפעמים בכלל לא זה משתנה. הכאבים מרגישים כאילו המוח שלי נדחס לבפנים והכאבים האילה עוברים מאוד מהר כמה שניות וזהו. זה חשוב להגיד שהם מאוד קצרים . מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה יש לי ? בתודה רבה ... שי

0 אור 0

New member
כאבים זה ממש לא דבר נורמאלי

למרות שמרבית הכאבים לא מעידים על מצב מסוכן באופן מיידי, אסור לזלזל בהם. הכאב הוא הדרך של הגוף להודיע לנו שמשהו לא בסדר, ולאפשר לנו לטפל בבעיה. אתה צריך לבדוק מה הגורם ולטפל בו כדי למנוע את הכאבים. האם אתה סובל ממתח מאד גבוה? מודאג ממשהו שקורה לך? שותה מספיק? ישן מספיק? אוכל מאכלים בריאים? האם התנועה שלך נכונה? הצואר או השכמות תפוסים באופן אקוטי? אתה מעשן? ממליצה לך לבצע בדק בית פנימי ולהיעזר במטפל באחת השיטות של רפואה משלימה, על מנת להפטר מהבעיה האמיתית שמציקה לך, אין שום סיבה לחיות עם כאבים. וכמובן שאני מניחה שהגעת אלינו לאחר שבדקת ווידאת עם רופא המשפחה שהכאבים אינם נובעים ממחלה פיזית אקוטית כלשהי. אם לא - כדאי לבצע את הבדיקות, וגם אם מתגלה משהו, לבדוק קודם פתרון בדרך של רפואה משלימה. ישנם לא מעט נושאים בהם לנו יש פתרון טוב יותר

שני דברים שאתה יכול לבדוק במיידית

האחד הוא, כמה נוזלים אתה שותה ביום (ללא קולה, קפה, או משקאות ממריצים) השני קשור לשהיה מול המחשב, תבדוק את הגדרות המסך. תחזור עם התשובות

al19

New member
ביקשתם פרטים ...

אוקי אני יושב מ-ל-א , מול המחשב ושאני אומר הרבה אז זה הרבה שתייה אני שותה המון נכון אולי יותר דיאט קולה ממשהו אחר אבל עדיין אני שותה המון אני לא יכול שלא לשבת הרבה זמן מול המחשב אני עובד בזה ואני בבית מול המחשב. מממ.... מה עוד ? מסך דק אז הקרינה שלו היא אפסית אבל מה שכן יש מול החלון של חדר העבודה בבית מלא מלא אנטנות ... המון שמכוונות ישר לתוך החלון של חדר העבודה והחלון הוא חלון של כל הקיר. אולי יש חוקים וכאילה והאנטנות האילה לא מסוכנות .. מה אתם אומרים עכשיו שאתם יודעים את כמעט כל הפרטים ? תודה שי

0 אור 0

New member
שני דברים

הראשון הוא העיניים : 1. תלך להבדק אצל רופא עיניים, ויתכן גם שאתה צריך משקפיים מיוחדות לעבודה מול המחשב 2. כל שעה (לכל היותר) עושים הפסקה של מספר דקות בריכוז מול המחשב - קמים, מתמחים , ממצמצים בעיניים, ועשים מספר תרגילי עיניים פשוטים (סיבובי עיניים, למעלה ולמטהו כד) 3. כל הזמן צריך לזכור למצמץ שהעיניים לא ישארו יבשות השני - הרגלי השתיה שלך: קולה זה רעל ודיאט קולה אפילו עוד יותר גרוע. יש לי הרושם שרק ממה שיש במשקה הזה אפשר להיות חולה ולסבול מכאבי ראש מהר מאד. מציעה לעבור למים פשוטים, ואם אתה ממש לא יכול, אז להוסיף קצת לימון, או להכין חליטה קרה מנענע, בכל מקרה להפסיק לגמרי עם הדיאט קולה, ולפחות מיידית בשלב ראשון להפחית משמעותית - כוס ליום זה כבר הרבה

בענין הקולה

הפסקה מיידית של הקולה יכולה לייצר כאבי ראש (מניסיון עם מטופלים). ממליצה להמליץ את הקולה בהדרגה כי זה כבר ענין של התמכרות שבת שלום עירית

freearth10

New member
נסה לעשות שינוי בחדר

או טוב יותר לעבור דירה למקום שהוא קצת יותר ידידותי לסביבה. דיאט קולה לא רק שלא נחשב כשתיה, אלא הוא גם גורם להתייבשות. ואם אין ברירה ואתה "מכור" לדיאט קולה תשתדל לפחות להתחיל להוסיף גם מיים. המיים גם שוטפים את כל הגוף ועוזרים לגוף לשחרר רעלים ויש בהם גם מימן שהוא מוליך חשמלי וחשוב לכל פעילות המוח=הראש.
מאיה

קיבלת תשובות מצויינות

ואני אוסיף ואשאל האם אתה נועל לסתות או חורק שיניים?

למעלה