שאלה

t u t i 2

New member
שאלה

היי, אני מאפרת, בתחילת הדרך ומעוניינת לרטש תמונות של דוגמנית שאיפרתי. למרות היכרותי עם תוכנת הphotoshop, אני לא הצלחתי. תוכלו לעזור? להפנות? תודה רבה

Nienna17

New member
השאלה היא מה את רוצה?

ללמוד לבד? (תהליך שההתמצאות בסיסית בו תיקח עד חודש, אך עם נסיונות ואימונים). או שאולי את רוצה ללמוד בקורס? אם לא קורס, אז ממורה פרטי? השאלה היא מה את רוצה, ומתוכן ההודעה שלך לא הכי הבנתי

t u t i 2

New member
תגובה

אני לא רוצה ללמוד בעצמי אני רוצה שירטשו לי את התמונה.

t u t i 2

New member
איך אני מקטינה את משקל התמונה?

היא שוקלת יותר מ500kb ואני לא מצליחה להעלות אותה

t u t i 2

New member
הצלחתי

הבקשות שלי :) 1. החלקת העור 2. תיקון איפור בעין שמאל: מתיחת האיפור כלפי מעלה (בקצה) 3. שפתיים טיפה יותר מבריקות תודה רבה רבה רבה רבה

Nienna17

New member
אוקי אמממ

דבר ראשון האיפור הזה ממש מהים, באמת איפור מיוחד ושונה ממה שאני בדרך כלל רואה
ודבר שני, בטוחה שהעלת את התמונה הנכונה? התמונה הזאת שוקלת איזה 200 KB ואותה היית יכולה לעלות בקלות לתפוז, אז לא התכוונת להעלות את הגדולה יותר? אז תבדקי, כי התמונה שהעלת היא טיפה קטנה (אפשר לרטש אותה), אבל מה לך יהיה לעשות עם תמונה מרוטשת אבל שהיא קטנה?

t u t i 2

New member
תמונה

במקור היא שוקלת 2.5mb. איך אני מקטינה אותה לגודל נורמלי?

Nienna17

New member
ומה עם התמונה הקודמת?

כאילו שמעי, זה רק בשבילך אם תביאי את התמונה באיכות המקורית שלה, כך גם הריטוש יהיה בתמונה ברזולוציה גבוהה - אם את רוצה להדפיס או בשבילך. תמוונה מרוטשת בגודל של 640X800 לא הכי תעזור לך...

t u t i 2

New member
התמונה הקודמת

העליתי גם אותה... http://www.siz.co.il/up.php?file=nwzz4mzmnmkk.jpg

t u t i 2

New member
וואו

קודם כל, תודה ענקית!!!! מקסים, מקסים, מקסים.... רק אם אפשר, בקשה אחת קטנה בעין שמאל, לעלות קצת את השפיץ (המשולש) החיצוני (הכחול)

t u t i 2

New member
בקשה אחרונה

תוכלי לעלות את התמונה של אחרי בלבד בבקשה?

Nienna17

New member
אם לא היא, אז ריטשתי לך גם

אמרתי לך שצריך את התמונה בגודל המקורי, במיוחד אם את רוצה להדפיס וכו'. בכל מקרה, הכנסתי את הריטוש הזה לתיק העבודות שלי אם לא אכפת לך
התמונה ברזולוציה גבוהה בקישור המצורף: http://www.siz.co.il/my.php?file=enyzxznzxmy2.jpg

למעלה