זה לא נכון
אין לי שום דבר נגדך. להיפך אני אפילו די מחבב אותך. יש לך שתי אפשרויות, או לקטלג אותי כאויב שלך רק בגלל שאני לא מסכים איתך, או שאת יכולה להקשיב.. ולבחור אם לקבל או לא. בן אדם רואה אותך מבחוץ ורואה דברים שאת לא רואה על עצמך, לא היית רוצה לדעת את האמת? הכי קל להיצמד לאלה שמחזקים את מה שאת אומרת! הם בסך הכל מחזקים את האגו שלך, האגו שרוצה להיות צודק שמאמלל אותנו באגב.. וזאת הדרך הבטוחה להישאר תקועים. אבא שלי, בטוח שכולם מסביב רמאים ושקרנים שרק רוצים לדרוך על כולם, ובגלל שהוא מאמין בזה אז הוא מתגונן בפני זה. וההתגוננות שלו באה לידי ביטוי בזה שהוא מרמה ומשקר, או תוקף או סתם לא נחמד.. ואז בלי לדעת הוא מייצר את המציאות הזאת.. ואנשים מתגוננים בפניו בדרך של רמאות או שקרים. גן עדן וגהנום שניהם כאן ועכשיו, מה שיקבע איפה אנחנו נחיה זה המשקפיים דרכם אנחנו מסתכלים על העולם. את באמת רוצה לחיות בגן עדן או שאת סתם אוהבת להתלונן? וזה בסדר.. יש אנשים שיש להם תחביב להיות צודקים.. הם מכורים לזה זה הסם שלהם.. כולנו מכירים אותם, רק הם לא מודעים לזה. אם תגיעי למסקנה שאת מוכנה לרדת מהאגו.. והעיקר להיות מאושרת, אז יש דרך אחת, וזה לשנות את איך שאת רואה את הדברים. את לא יכולה לשנות את העולם.. את לא יכולה שמסעדות יפסיקו לעשות ככה וככה.. את לא יכולה שאנשים יפסיקו להתנהג ככה וככה.. את לא יכולה שגברים יתנהגו ככה וככה. זה בלתי אפשרי אין לך שליטה על זה זה לא את עושה. את עלולה להיתפס על זה לנצח ואת תמצאי מה לא בסדר בעולם ומה אפילו בגדר שערוריה, את תחווי רק התנגדות וסבל. ברגע שתעזבי את העולם לנפשו ותתחילי להתמקד בעצמך ותשתמשי באחרים כדי ללמוד על עצמך.. אז זה כבר נתיב אחר לגמרי, נתיב של צמיחה אמיתית. והאירוניה היא שברגע שאת משנה את איך שאת מסתכלת על הדברים.. פתאום העולם שלך באמת משתנה.. ואנשים מתנהגים אליך אחרת ובסופו של דבר את מוצאת את עצמך בגן עדן אמיתי.. לא דמיוני. הבעיה של אנשים כמו אבא שלי, זה שהם אפילו לא מודעים לזה שהם לא מודעים, הם בטוחים שהם קוראים נכון את התמונה. המוכנות להיות פתוחים.. בלעדיה.. אנחנו אבודים. לאחר שזה נאמר.. אם תבחרי להתעקש לקטלג אותי כאויב שלך רק בגלל שאני אומר לך את האמת.. אני אבין. וזה יהיה חבל שאת לא מזהה את החברים האמיתיים שלך.