שאלה..

dietoday

New member
שאלה..

מה הדרך הכי יעילה ולא ספאמרית להפיץ מידע על מסעדה שמתייחסת בזילזול נוראי ללקוחות שלה? אולי אפילו לעודד חרם צרכני... תודה. (ובלי סמיילי כרגע כי אני עצבנית בטירוף..)

לכתוב עליה בפורום "ביקורת מסעדות"...

ובטוחה שאת לא תהיי היחידה שתחשוב ככה, שזה כבר מעודד
ואל תתני לאנשים טיפשים להרוס לך את המצב רוח.

dietoday

New member
קודם כל,

אני אכתוב על זה פה.. זה המשך של אותו מקרה שעיצבן אותי לפני שבוע וחצי.. הובטח לי פיצוי חלקי על הארוחה ובנוסף פיצוי נוסף. כשלא קיבלתי אותו התקשרתי ופתאום אמרו לי שאני צריכה להזמין משהו כדי לקבל את הפיצוי (כשהבהרתי טוב מאוד שאני לא אזמין משם יותר והסכימו לשלוח לי ככה.). בסוף כמובן העניין נאבד ב"אני אחזור אלייך עם תשובה" שהתרגלתי אליו. היום הלכתי למסעדה (בורגרס בר בהרצליה) כדי לקבל את מה שהבטיחו לי. קראו למנהל, שידע על מה מדובר, והחליט שלא מגיע לי כלום. הסברתי לו אני לא רוצה פיצוי מלא על הארוחה כי מקום העבודה משלם עליה, ושאני מבקשת את הפיצוי שהובטח לי. הוא לא נתן לי לסיים חצי משפט והתחיל להתחמם.. "את בכלל לא משלמת" וכו'.. אמרתי לו שזה לא משנה מי שילם ושאני לא מבקשת פיצוי כספי, אלא פיצוי שאוכל להנות ממנו, והוא אמר שזה לא מעניין אותו ושאני צריכה להזמין בשביל זה, והתחיל ממש לצעוק. אמר דברים כמו "לא מעניין אותי שאת לקוחה" (כתשובה לזה שציינתי שדפקו אותי ובתור לקוחה אני מצפה לפיצוי הולם) ו"בשביל 10 שקל ככה את מציקה" וכאלה.. פשוט חוצפה שלא תתואר. מאיפה יש לאנשים את האומץ להתייחס ללקוחות שלהם ככה???

dietoday

New member
פירסמתי שם,

תחת משתמש אחר.. וגם באתרי מסעדות למינייהם... נקווה שזה יזיז למישהו..

תגידי משעמם לך?

כל שבוע יש לך שערוריה אחרת לטפל בה. אני יודע שאת לא מודעת לזה.. אבל את מחרחרת מלחמות. מוצאת סיבות להתלונן ונושאים לעשות גלים.. זה נותן לך תחושה של כוח? מי תיהיי בלי הדברים האלה? את מזכירה לי את אמא של קייל מסאות'פארק.

dietoday

New member
אני זאת ש"מחרחרת מלחמות"?

סבבה. כבר הבנתי איפה אתה עומד לגבי, ועובדה שלא משנה מה הנושא, התגובה שלך תמיד תצא נגדי. אם זה מה שגורם לך להרגיש טוב, לבריאות. מהיום התגובות שלך לא יקבלו התייחסות מצדי.

זה לא נכון

אין לי שום דבר נגדך. להיפך אני אפילו די מחבב אותך. יש לך שתי אפשרויות, או לקטלג אותי כאויב שלך רק בגלל שאני לא מסכים איתך, או שאת יכולה להקשיב.. ולבחור אם לקבל או לא. בן אדם רואה אותך מבחוץ ורואה דברים שאת לא רואה על עצמך, לא היית רוצה לדעת את האמת? הכי קל להיצמד לאלה שמחזקים את מה שאת אומרת! הם בסך הכל מחזקים את האגו שלך, האגו שרוצה להיות צודק שמאמלל אותנו באגב.. וזאת הדרך הבטוחה להישאר תקועים. אבא שלי, בטוח שכולם מסביב רמאים ושקרנים שרק רוצים לדרוך על כולם, ובגלל שהוא מאמין בזה אז הוא מתגונן בפני זה. וההתגוננות שלו באה לידי ביטוי בזה שהוא מרמה ומשקר, או תוקף או סתם לא נחמד.. ואז בלי לדעת הוא מייצר את המציאות הזאת.. ואנשים מתגוננים בפניו בדרך של רמאות או שקרים. גן עדן וגהנום שניהם כאן ועכשיו, מה שיקבע איפה אנחנו נחיה זה המשקפיים דרכם אנחנו מסתכלים על העולם. את באמת רוצה לחיות בגן עדן או שאת סתם אוהבת להתלונן? וזה בסדר.. יש אנשים שיש להם תחביב להיות צודקים.. הם מכורים לזה זה הסם שלהם.. כולנו מכירים אותם, רק הם לא מודעים לזה. אם תגיעי למסקנה שאת מוכנה לרדת מהאגו.. והעיקר להיות מאושרת, אז יש דרך אחת, וזה לשנות את איך שאת רואה את הדברים. את לא יכולה לשנות את העולם.. את לא יכולה שמסעדות יפסיקו לעשות ככה וככה.. את לא יכולה שאנשים יפסיקו להתנהג ככה וככה.. את לא יכולה שגברים יתנהגו ככה וככה. זה בלתי אפשרי אין לך שליטה על זה זה לא את עושה. את עלולה להיתפס על זה לנצח ואת תמצאי מה לא בסדר בעולם ומה אפילו בגדר שערוריה, את תחווי רק התנגדות וסבל. ברגע שתעזבי את העולם לנפשו ותתחילי להתמקד בעצמך ותשתמשי באחרים כדי ללמוד על עצמך.. אז זה כבר נתיב אחר לגמרי, נתיב של צמיחה אמיתית. והאירוניה היא שברגע שאת משנה את איך שאת מסתכלת על הדברים.. פתאום העולם שלך באמת משתנה.. ואנשים מתנהגים אליך אחרת ובסופו של דבר את מוצאת את עצמך בגן עדן אמיתי.. לא דמיוני. הבעיה של אנשים כמו אבא שלי, זה שהם אפילו לא מודעים לזה שהם לא מודעים, הם בטוחים שהם קוראים נכון את התמונה. המוכנות להיות פתוחים.. בלעדיה.. אנחנו אבודים. לאחר שזה נאמר.. אם תבחרי להתעקש לקטלג אותי כאויב שלך רק בגלל שאני אומר לך את האמת.. אני אבין. וזה יהיה חבל שאת לא מזהה את החברים האמיתיים שלך.

tomasth

New member
גם אם היית צודק ,

הדרך היא נגד. תופסים יותר זבובים עם דבש מ רעל... גם בטענה וגם בטענת אביך יש היגיון וצדק ,נניח שהדרך שהם נוהגים היא המוטעית ; עדיף היה אם היית מציע באותו כיוון דרך יותר טובה במקום תקיפת האדם. איני יודע מי צודק כי איני מכיר את הפרטים. מה זה מפריע כמה היא כותבת פה ?

לכל אחד יש זכות לכתוב בפורום כמה שהוא

רוצה ואף אחד לא מבקש שתנתח פסיכולוגית פה אנשים, ויש דרך לומר כל דבר. אני לא מסכימה להערות כמו שכתבת בפורום שלנו-אין מקום להערות כאלה בפורום שנוגדות את רוח הפורום שמטרתה לעזור ולתמוך באנשים. שוב- יש דרך לכתוב כל דבר!!!

dietoday

New member
../images/Emo24.gif

אגב, זה לא רק פה שהוא מגיב לי ככה.. באמת שאני לא מבינה אינטרס של גולש "להתנהג" ככה... לפחות אני יודעת שאף אחד אחר פה לא חושב כמוהו.

למעלה