שאלה... האם מישהו יודע כיצד ניתן להגיע אל רמי\ סוכנים שלו ... משהו???? לגבי הופעה וכדומה
S shirika10 New member 2/3/08 #1 שאלה... האם מישהו יודע כיצד ניתן להגיע אל רמי\ סוכנים שלו ... משהו???? לגבי הופעה וכדומה
ע ענת 19 New member 2/3/08 #2 את יכולה לפנות להד ארצי שהם בעיקרון עומדים מאחוריי רמי כרגע. חוץ מזה השאלה לאיזו מטרה, אולי אוכל לעזור לך...
את יכולה לפנות להד ארצי שהם בעיקרון עומדים מאחוריי רמי כרגע. חוץ מזה השאלה לאיזו מטרה, אולי אוכל לעזור לך...
S shirika10 New member 2/3/08 #3 המשך... בעיקרון אני יודעת שזה די בלתי אפשרי אבל אני מתחתנת והחבר שלי מת על רמי קליינשטיין רציתי לשאול אם יש סכום כלשהו או איזושהי אפשרות שיגיע לשיר.. מה את חושבת?
המשך... בעיקרון אני יודעת שזה די בלתי אפשרי אבל אני מתחתנת והחבר שלי מת על רמי קליינשטיין רציתי לשאול אם יש סכום כלשהו או איזושהי אפשרות שיגיע לשיר.. מה את חושבת?
ע ענת 19 New member 3/3/08 #4 שלדעתי הכל אפשרי אבל אני לא בטוחה שרמי מופיע בחתונות... באמת צריך לבדוק איתו. אני אישית מציעה לפנות להד ארצי בטלפון/פקס. מישהו בטח ייתן לך מענה...
שלדעתי הכל אפשרי אבל אני לא בטוחה שרמי מופיע בחתונות... באמת צריך לבדוק איתו. אני אישית מציעה לפנות להד ארצי בטלפון/פקס. מישהו בטח ייתן לך מענה...