שאלה

• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

nsr

New member
שאלה

אהלן. זו פעם ראשונה שלי בפורום (אני בתול סופרמוטו..) - ככה שאם יהיו איזה שהם אי - דיוקים בהודעה, תבינו למה.. אז ככה, אני כבר המון זמן מתלבט איזה אופנוע לקנות. אני מוגבל ל33 כ"ס ול15000-20000 ש"ח (בעדיפות ל15000
) - למחיר האופנוע, לא כולל מיגונים, ביטוח וכיו"ב. אני לא מבין גדול בסופר מוטו, אני רק יודע שראיתי כמה סרטונים באינטרנט, וכמה אופנעים, ואני נורא נמשך לזה. התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות אופנוע סופר - מוטו נורמלי (תקנו אותי אם אני טועה), ואין לי סבלנות לחכות יותר, אז החלטתי לקנות לי דו"ש נחמד, ובהמשך, אחרי שאחסוך, "אסב" אותו לסופר - מוטו. רציתי לדעת, ישדגמים מסויימים שאתם ממליצים עליהם, שוב - במגבלות התקציב, שיותר "קל" להסב אותם? שהם יותר בנויים לשרוד עם סגנון סופר - מוטו? מקווה שהבנתם את כוונתי. אם לא, תגידו, אני אשאל שוב.. מבטיח. תודה רבה, ולילה טוב.

45degrees

New member
אתה יכול להתחיל עם היוסאנג או עם XT500

מוסב - יש בודדים כאלה. לגבי "סופרמוטו נורמלי" - אין תחליף לנפח מנוע. כך שככל הנראה אם תשדרג את הרשיון תוכל בתקציב שלך להגיע לסופרמוטו בנפח 600+ מהכלים הישנים. יש כמה כאלה למכירה גם.

nsr

New member
תודה על התשובה. עוד שאלה..

אני אוכל לשדרג את הרישיון רק בעוד תשעה חודשים. אין לי סבלנות לחכות עד אז.. אז במגבלות הקיימות, על מה הייתם ממליצים? ועוד שאלונת, כלים של קיי.טי.אם משנת 99 -2000, מתקבלים על הדעת? או שאין מה לטרוח לבדוק אותם? אגב, לפני ששאלתי פה, חיפשתי באינטרנט, ולא מצאתי תשובה. ההתיחחסות היחידה שמצאתי, הייתה לכלים בנפחים של 600, 650 - ככה שנשארתי עם הזין ביד. בתודה מראש.

45degrees

New member
אם ישך אינה משגת ל DRZ, לדעתי אתה

צריך לחכות לרשיון לנפח גדול. בינתיים אתה יכול לרכב על כלים כמו DR350 בשטח, ולנסות לשים עליהם צמיגים עם נטיית כביש ולבוא למסלול. לדעתי לא כדאי לטרוח להסב את הכלים הקטנים לסופרמוטו. זה לא שנשארת עם הזין ביד כהגדרתך, אלא שהתנאים שאתה מציב לא ישיגו את התוצאה שאתה מחפש - להערכתינו. אגב, 2 פעימות 250 סמ"ק אתה יכול לרכוש ומתאים לסוג הרכיבה שאתה מחפש? 2 פעימות לא מתאימים לרכיבת כביש אך יכולים להיות אחלה מכונות סופרמוטו למסלול.

למעלה