שאלה ...

שאלה ...

בעיקר מעניינת אותי דעתן של הבנות כאן ... מקובל (וואי , כמה שאני שונא את המילה הזאת ) שהבחור הוא זה שצריך ליזום בפגישה , וזה מובן , (לדעתי רק בפגישה ראשונה ) אבל יש כאלה שלא יודעים לעשות את זה , איך תגיבו לבחור כזה ? לדעתי בחורה חכמה אמורה לקלוט בחור כזה ופשוט לעזור לו ...

בתור אחת עם `וותק` בתחום,

אני יכולה להגיד לך שזה מאד מעצבן. כמעט כל הפגישות שלי אני הייתי היוזמת. לפעמים זה נחמד ונעים אבל גם מרגיז. ועוד משהו, לפעמים זה מתיש! יחד עם זאת אני חושבת שזה אופי של אנשים. לכן כדי שלא יהיה מביך, אני לוקחת יוזמה. אבל חברה! אל תנצלו את זה... נחמד יותר שהפגישה מתנהלת בצורה הדדית גם כשמראש אתם רואים שזה לא הכיוון...

מסכים איתך ! וטוב את עושה אם כי אני

לא יודע איך זה כי אצלי אני לא נותן לא לעצמי ולא לפגושותיי ליהיות הצד היחיד שיוזם .

אני חושבת

שכבר עלה הנושא הזה פעם של שתיקות בפגישות...לא???? בקיצור, תתחיל להשתעל ללא הפסקה עד שהיא תאלץ לדפוק בחוזקה על גבך ולגרום לכל המסעדה להפסיק לרגע את הביס. תספר על המריבה שהייתה לך הבוקר עם הנהג אוטובוס על העודף תעשה לעצמך פרצופים מוזרים תעשה קולות של צלצול פלאפון- ואז תענה כאילו... תתעטש..כן כן מה ששמעת...זה כבר נותן לצד השני לומר "לבריאות" ולך לענות "תודה", שזה כבר תחילתו של דיאלוג פורה. מכאן זה יכול להתפתח לכיוון "כן,קצת התקררתי" "באמת המזג אויר בעונה הזו ממש הפכפך.." אופצי'ה קצת יותר מעניינת תהי'ה שהיא תחשוב שהתעטשת בגלל הפלפל השחור שיש על השולחן, מה שפותח את השיחה לענייני העדפות בענייני טעם וחריפות ומשם לענייני עדות ותפוצות {"הריח של הפלפל הזה מזכיר לי את הפחון של סבתא שלי..."} למה שתיקות מתפשרות כדבר רע???או מביך??? זה נותן זמן לחשוב.. להרגע.. להבין.. ולשקול לפני שמוציאים מהפה. וזה יכול אפילו להוות יתרון. לא צריך לפחד מהשקט בתנאי כמובן שרוב הפגישה מתנהלת שיחה,אין פסול בכמה דקות של שקט. לחשוב קצת על מה ששמענו,לחשוב לאן רוצים לקדם את השיחה. לפעמים דווקא כשמנסים למלא את השקט בכוח,נוצרת אי נעימות. תמיד חשוב למלא את החיים שלך בדברים מעניינים. ככה גם יהיה לך יותר כיף וגם יותר נושאי שיחה בדייט... והצעות לנושאים כמו למשל:איזה אנשים/חוויות השפיעו על החיים שלך,האם שתיקות בדייטים זה טוב או רע...

רוי6לי

New member
גם לדעתי זה אמור להיות הדדי! ו. .

נפגשתי עם אחד שהיה כנראה מרוגש אז יזמתי יותר אין לי בעיה בקטע בכלל.. אבל היה אחד שמהתחלה לא היה נראה לי בכלל ..וגם לא ידע לזרום..אז גם אני לא זרמתי..נתתי לו לנסות לפתח תמצב לבד..;-)

בד"כ אני תופסת יוזמה

ו"מנהלת" את העניינים, כשהם זקוקים לניהול. אבל עם כל הפמניסטיות שלי - כשמדובר בו ובי - אני מעדיפה שהוא יקח את העניינים לידיים.

למעלה