אני חושבת
שכבר עלה הנושא הזה פעם של שתיקות בפגישות...לא???? בקיצור, תתחיל להשתעל ללא הפסקה עד שהיא תאלץ לדפוק בחוזקה על גבך ולגרום לכל המסעדה להפסיק לרגע את הביס. תספר על המריבה שהייתה לך הבוקר עם הנהג אוטובוס על העודף תעשה לעצמך פרצופים מוזרים תעשה קולות של צלצול פלאפון- ואז תענה כאילו... תתעטש..כן כן מה ששמעת...זה כבר נותן לצד השני לומר "לבריאות" ולך לענות "תודה", שזה כבר תחילתו של דיאלוג פורה. מכאן זה יכול להתפתח לכיוון "כן,קצת התקררתי" "באמת המזג אויר בעונה הזו ממש הפכפך.." אופצי'ה קצת יותר מעניינת תהי'ה שהיא תחשוב שהתעטשת בגלל הפלפל השחור שיש על השולחן, מה שפותח את השיחה לענייני העדפות בענייני טעם וחריפות ומשם לענייני עדות ותפוצות {"הריח של הפלפל הזה מזכיר לי את הפחון של סבתא שלי..."} למה שתיקות מתפשרות כדבר רע???או מביך??? זה נותן זמן לחשוב.. להרגע.. להבין.. ולשקול לפני שמוציאים מהפה. וזה יכול אפילו להוות יתרון. לא צריך לפחד מהשקט בתנאי כמובן שרוב הפגישה מתנהלת שיחה,אין פסול בכמה דקות של שקט. לחשוב קצת על מה ששמענו,לחשוב לאן רוצים לקדם את השיחה. לפעמים דווקא כשמנסים למלא את השקט בכוח,נוצרת אי נעימות. תמיד חשוב למלא את החיים שלך בדברים מעניינים. ככה גם יהיה לך יותר כיף וגם יותר נושאי שיחה בדייט... והצעות לנושאים כמו למשל:איזה אנשים/חוויות השפיעו על החיים שלך,האם שתיקות בדייטים זה טוב או רע...