שאלה שלום אני בין 13 ורציתי לדעת עם עם מחזור משפיה על הבחורה מפחינת רגשות לבנים
ג גורם לך לחייך New member 24/2/08 #1 שאלה שלום אני בין 13 ורציתי לדעת עם עם מחזור משפיה על הבחורה מפחינת רגשות לבנים
H hal767 New member 24/2/08 #2 יש מצב ישנם מקרים בהם בחורה לפני ובזמן מחזור נתונה למצבי רוח והתנהגויות השונים מבימים רגילים. אני מקווה שהבנתי נכון את שאלתך.
יש מצב ישנם מקרים בהם בחורה לפני ובזמן מחזור נתונה למצבי רוח והתנהגויות השונים מבימים רגילים. אני מקווה שהבנתי נכון את שאלתך.
ג גורם לך לחייך New member 24/2/08 #3 שאלה תודה הבנת את השאלה נכון אבל אני מדבר על משאי שגמרה מחזור הוא חזר לה אחרי כמה ימים זה גם אותו דבר ?
שאלה תודה הבנת את השאלה נכון אבל אני מדבר על משאי שגמרה מחזור הוא חזר לה אחרי כמה ימים זה גם אותו דבר ?
ג גורם לך לחייך New member 24/2/08 #4 שאלה תודה הבנת את השאלה נכון אבל אני מדבר על משאי שגמרה מחזור והוא חזר לה אחרי כמה ימים זה גם אותו דבר ?
שאלה תודה הבנת את השאלה נכון אבל אני מדבר על משאי שגמרה מחזור והוא חזר לה אחרי כמה ימים זה גם אותו דבר ?
H hal767 New member 24/2/08 #5 מה אתה רוצה לאמר שקבלה מחזור נוסף כעבור מספר ימים מהראשון? ואולי זה לא מחזור, אלא דימום מסיבות אחרות? ואולי היחס שלה אליך השתנה מסיבות אחרות, בלי קשר למחזור?
מה אתה רוצה לאמר שקבלה מחזור נוסף כעבור מספר ימים מהראשון? ואולי זה לא מחזור, אלא דימום מסיבות אחרות? ואולי היחס שלה אליך השתנה מסיבות אחרות, בלי קשר למחזור?