שאלה

catmike

New member
שאלה

בכמה שנים אחרונות עברתי הרבה דירות, ולא התייחסתי ברצינות לעדכון כתובת שלי במשרד הפנים. בזמן האחרון התחלתי לדאוג- אולי היה פעם איזה צ`ק שחזר ולא קיבלתי מכתבים והסכום גודל מיום ליום, אולי עוד משהו לא נעים שאני לא יודע ושיכול להיתברר מתי שאני הכי פחות מצפה לצרות (ואל תחשבו שאני חולה נפש, זה לגיטימי שאני דואג). אז השאלה היא כזאת. האם יש איזו שהיא מערכת שדרכה אני יכול לברר האם נפתח נגדי תיק פעם בהוצעה לפועל או משהו כזה? היה לי רעיון אחד אבל לא יודע עד כמה הוא יעיל. פשוט ללכת למשרד הפנים ולנסות להחליף דרכון (גם ככה התוקף של הדרכון הישן שלי עבר לפני 3 שנים). אם יש איזו בעיה אז פשוט לא יתנו לי דרכון חדש כי לכל מי שיש לו חובות או תיק במשטרה או משהו כזה יציאה לחוץ לארץ אסורה. ואז כבר אפשר לנסות לטפל בבעיה (אם היא קיימת), לקחת עוה``ד וכולי. האם יש עוד שיטות לבדוק האם יש עלי חובות\תיקים שלא ידוע לי עלייהם?

catmike

New member
אוקיי

חשבתי הרבה איפה לרשום את ההודעה הזאת אבל מכיוון שלדוגמה לשלם בצ`ק שאין עליו כיסוי זאת עבירה פלילית, רשמתי בפורום הזה.

ein zvi

New member
זה אכן לא הפורום הנכון אבל...

לגבי תיקים בהוצאה לפועל ניתן לפנות להוצאה לפועל ולבקש להוציא תדפיס עם סיכום חובתיך. לגבי תיקים פליליים, ניתן לפנות למשטרה ולבקש להוציא העתק רישום פלילי. שם מפורטים גם תיקי חקירה המתנהלים נגדך. השאלה היא האם אתה מעונין לדעת ושאחרים ידעו שאתה יודע...

למעלה