שאלה

itaizil

New member
שאלה

אהלן! כמו שאתם בטח יודעים, קיבלתי את הלפטופ החדש שלי מתוצרת חברת LG. רציתי לדעת מה אתם מציעים לי לעשות איתו כשאני לא עובד איתו... לכבות? לשים בסטנד-ביי?.. אני פשוט לא יודע מה ההבדלים בין המצבים השונים. אשמח אם תגידו לי מה ההבדל בין מצב שינה למצב הייבריד... תודה!

ali052

New member
יאיר מתמחה בד''כ להסביר בין מצב שינה

להייברנייט

bar666xp

New member
אני כבר צריך להכין לי תשובה מובנת חחח

מצבי השינה... יש SLEEP/STENDBY שינה:- במצב זה המחשב אינו כבוי יש צריכת מתח לזיכרון כדי לישמור על המידע שבו וכדומה {במקרה של אובדן מתח, הסוללה ניגמרה כל מה שלא נשמר יאבד}. "מצב שינה" HIBERNATIOB {שנת חורף} :- המחשב כבוי! כל מה שהיה בזיכרון המחשב נישמר לקובץ על הHDD {דיסק קשיח} ויועלה חזרה לזיכרון בהפעלת המחשב. כבוי זה ברור נכון אין מה להסביר על כבוי. מה לעשות איתו לכניס למדיח
נו באמת מה שבא לך... ההבדל היחיד במקרה הזה בין נייד לשולחני זה הסוללה... שלא בריא לה להיות על 100% לתקופה ארוכה {חודשים} למחשב עצמו זה לא מזיז אם הוא דלוק או כבוי {יש אפילו שאומרים כי המאוורר לדוגמה עשוי לספוג יותר לכלוך כשאינו פעיל}.

bar666xp

New member
אאל"ט זה כבר נימצא בשאלות נפוצות..

או במשהו כזה... או שאולי זה היה בפורום אחר... האמת זה יכול גם להיות בכותרת ענקית עדיין ישאלו ולא ינסו אפילו לבדוק בשאלות נפוצות וכו'.. בדיוק כמו שעוד ניראה כניראה תמיד את השאלה של "איזה מחשב הכי טוב"... וברור שלא יהיה אפילו רמז למה מיועד המחשב... כבר הורגלנו בשאלות מהסוג הזה

ali052

New member
יש אנשים בפורומים אחרים ש.....

אם יגידו להם לשלם על כל שאלה בפורום 25 אג' הם ייחשבו 100000 פעם אם לשאול או לא.... כוונתי היא; שעל כל שטות הם שואלים במקום לנסות לקרוא לבד ולהבין
חוזר ומדגיש; לא דיברתי ספציפית על הפורום הזה....פורומים אחרים.... לילה טוב ושקט.... אני מת מעייפות אלי.

bar666xp

New member
בוא ניסגור שאין שאלות טיפשיות...

אבל יש שאלות שאם השואל היה לפחות מריץ חיפוש בפורום {שלא לדבר על חיפוש אצל דוד גוגל} לא היה שואל אותן.

למעלה